مطالب مرتبط:
دیدار هیئت رییسه اتاق اصناف شهرستان ری با قاضی عسگر / بررسی مشکلات کسبه و برنامه های سال جدید
قیمت هر گرم طلای 18 عیار در بازار؛ دوشنبه 25 فروردین 1404
دیدار هیئت رییسه اتاق اصناف شهرستان ری با قاضی عسگر / بررسی مشکلات کسبه و برنامه های سال جدید
قیمت سکه در بازار امروز؛ دوشنبه 25 فروردین 1404
دستگیری عوامل اوباش گری در بازار تهران توسط پلیس البرز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 فروردین 1404 ساعت 11:252025-04-15اقتصادي

قطعی برق به گونه ای باشد که به بازار و اصناف آسیبی نرسد


رییس اتاق اصناف شهرستان شهرکرد گفت: از شرکت توزیع برق استان انتظار داریم قطعی ها را به گونه ای برنامه ریزی کنند که به ساعات فعال بازار لطمه ای وارد نشود.

- قطعی برق به گونه ای باشد که به بازار و اصناف آسیبی نرسد شهرکرد- رییس اتاق اصناف شهرستان شهرکرد گفت: از شرکت توزیع برق استان انتظار داریم قطعی ها را به گونه ای برنامه ریزی کنند که به ساعات فعال بازار لطمه ای وارد نشود.

محمود حبیبیان در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به آغاز فصل گرما و افزایش مصرف برق، خواستار مدیریت دقیق و اصولی قطعی های احتمالی برق شد تا فعالیت اصناف و بازار دچار اختلال نشود.

وی تاکید کرد: در شرایط فعلی که اصناف در تلاش برای رونق بازار هستند، قطع برق در ساعات کاری بازار می تواند آسیب های جدی به کسب وکارها وارد کند.

از شرکت توزیع برق استان انتظار داریم قطعی ها را به گونه ای برنامه ریزی کنند که به ساعات فعال بازار لطمه ای وارد نشود.

حبیبیان با اشاره به ویژگی های خاص هر منطقه تجاری در سطح شهر افزود: ساعات قطعی برق باید متناسب با نوع فعالیت صنوف هر خیابان مدیریت شود.

به عنوان مثال، در خیابان کاشانی که عمدتاً رستوران ها و اغذیه فروشان فعال هستند، نباید در ساعات ظهر – که زمان اوج فعالیت این صنوف است – برق قطع شود.


برچسب ها: شرکت توزیع برق - بازار - برنامه ریزی - اصناف - شرکت توزیع - رییس اتاق اصناف - شهرستان شهرکرد
آخرین اخبار سرویس:

قطعی برق به گونه ای باشد که به بازار و اصناف آسیبی نرسد

قطعی برق به گونه ای باشد که به بازار و اصناف آسیبی نرسد