مطالب مرتبط:
سه شنبه ها در همدان مختص تولیدکنندگان و سرمایه گذاران شد
تجدیدپذیرها در مدار توسعه/ هزاران ساختگاه جدید برای سرمایه گذاران آماده شد
بررسی ویژه مشکلات و مسائل قضایی و حقوقی سرمایه گذاران تولیدی در جریان ملاقات مردمی امروز رییس قوه قضاییه
از سرمایه گذاری حوزه گردشگری در همدان به صورت ویژه حمایت می کنم
سرمایه ای که رشد آفرید؛ داستان زیما و سرمایه گذاران آینده نگر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 فروردین 1404 ساعت 22:002025-03-30سياسي

«سه شنبه »، روز مختص تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در همدان


استاندار همدان از آغاز به کار قرارگاه شعار سال در همدان، در راستای تحقق بخشی به سرمایه گذاری برای تولید خبر داد و گفت: روزهای سه شنبه در همدان بنام تولید و سرمایه گذاری است .

- سه شنبه ، روز مختص تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در همدان ایسنا/همدان استاندار همدان از آغاز به کار قرارگاه شعار سال در همدان، در راستای تحقق بخشی به "سرمایه گذاری برای تولید" خبر داد و گفت: روزهای سه شنبه در همدان بنام تولید و سرمایه گذاری است .

حمید ملانوری شمسی روز یکشنبه 10 فروردین ماه در جلسه شورای معاونین استانداری با اشاره نامگذاری سال از سوی رهبر انقلاب سرمایه گذاری برای تولید ، اظهار کرد: شرایط را به گونه ای فراهم خواهیم کرد که سرمایه گذاری در استان همدان در محیطی امن شکل گیرد.

ملانوری تصریح کرد: برای اینکه تمرکز استان معطوف بر حمایت از سرمایه گذاری و تولید باشد، هر سه شنبه کل برنامه های استان از جلسات مدیریتی و کارشناسی تا بازدیدها بر این دو محور خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه برنامه محوری، از اصول مهم در نحوه مدیریت جدید استان همدان به سمت توسعه پایدار است، بیان کرد: در همین راستا نقشه جامع تحول و پیشرفت استان تدوین شده و بزودی رونمایی خواهد شد.


برچسب ها: سرمایه گذاری - سرمایه - همدان - تولید - استاندار همدان - سه شنبه - استان
آخرین اخبار سرویس:

«سه شنبه »، روز مختص تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در همدان

«سه شنبه »، روز مختص تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در همدان