مطالب مرتبط:
زوج ایرانی نامزد تندیس قوی طلایی روسیه شدند
بازیکن ایرانی گل پیروزی روسیه را زد | بازیکن ایرانی سوریه را خوشحال کرد
بازیکن ایرانی گل پیروزی روسیه را زد | بازیکن ایرانی سوریه را خوشحال کرد
سفر قطب جنوب برای ایرانی ها چقدر آب می خورد؟
واکنش بازیکن کوبایی به درگیری با ستاره ایرانی؛ مشکلی نیست!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 فروردین 1404 ساعت 11:052025-04-07سياسي

زوج ایرانی نامزد تندیس قوی طلایی روسیه شدند


سعید نبی و مریم خدیوی در اولین حضور بین المللی فیلم جدیدشان «از یاد رفته» برای دریافت تندیس «قوی طلایی» بیست و نهمین دوره جشنواره جهانی فیلم های تلویزیونی زیست محیطی دنیا که در روسیه برگزار می شود، - به گزارش جماران؛ به نقل از روابط عمومی فیلم، بیست و نهمین دوره جشنواره جهانی جشنواره جهانی فیلم های تلویزیونی محیط زیستی با موضوع نجات و حفظ اکولوژی ( International Ecological TV Festival TO SAVE AND PRESERVE ) با هدف شناسایی و ترویج رویکردها و اشکال خلاقانه در موضوع محیط زیست، توجه به مشکلات زیست محیطی موجود برای مردم و مقامات در سراسر دنیا و سیاست های زیست محیطی منطقه ای در جهان پیرامون، در تاریخ 8 الی 12 ماه ژوئن 2025 مصادف با 18 تا 22 خرداد در کشور روسیه و با حضور مقامات رسمی این کشور و سایر مدعوین برگزار می شود.

با اعلام رسمی این جشنواره که آثار انتخابی از سراسر دنیا در سه بخش مستند، انیمیشن و داستانی به رقابت می پردازند، مستند از یاد رفته به کارگردانی سعید نبی و مریم خدیوی در بخش مسابقه فیلم های مستند نامزد دریافت قوی طلایی هستند.

در کنار مراسم فرش قرمز و برنامه رقابتی و اصلی جشنواره، برنامه های آموزشی اجتماعی، میزگردهای تخصصی با فیلمسازان حاضر در جشنواره در مورد موضوعات زیست محیطی کشورها، دیدار با دانشمندان، فعالان محیط زیست، فعالان اجتماعی و ک


برچسب ها: زیست محیطی - جشنواره - زیست - محیط - تلویزیونی - فیلم - مشکلات زیست محیطی
آخرین اخبار سرویس:

زوج ایرانی نامزد تندیس قوی طلایی روسیه شدند

زوج ایرانی نامزد تندیس قوی طلایی روسیه شدند