مطالب مرتبط:
رصد مستمر وضع عرضه و قیمت 100 قلم کالای اساسی
قیمت 100 دینار عراق به تومان، امروز شنبه 30 فروردین 1404
قیمت 100 دینار عراق به تومان، امروز شنبه 30 فروردین 1404
قیمت 100 دینار عراق به تومان، امروز شنبه 30 فروردین 1404
قیمت 100 دینار عراق به تومان، امروز شنبه 30 فروردین 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 فروردین 1404 ساعت 16:052025-04-19اقتصادي

رصد مستمر عرضه و پایش قیمت 100 قلم کالای اساسی در کشور


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور توسعه متوازن و حمایت از بخش خصوصی را از اولویت های این معاونت در سال 1404 عنوان کرد و گفت: - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور توسعه متوازن و حمایت از بخش خصوصی را از اولویت های این معاونت در سال 1404 عنوان کرد و گفت: رصد عرضه و پایش قیمت 100 قلم کالای اساسی در کشور برای جلوگیری از نوسانات غیرمنطقی قیمت ها به طور مستمر انجام می شود.

به گزارش ایسنا، مهدی دوستی با اشاره به اقدامات برنامه ریزی شده برای سال 1404، اظهار کرد: این معاونت با رویکردی جامع و عملیاتی، مجموعه ای از اقدامات را در راستای توسعه اقتصادی، بهینه سازی منابع و حمایت از بخش خصوصی انجام خواهد داد.

این اقدامات با هدف تقویت تولید داخلی، بهبود شرایط اقتصادی استان ها، توسعه تجارت پایدار و مدیریت بهینه بازار طراحی و اجرا می شود.

معاون اقتصادی وزیر کشور یکی از مهم ترین اهداف این معاونت را ایجاد توسعه متوازن در سطح استان ها عنوان کرد و گفت: در همین راستا، برنامه هایی برای بهینه سازی مصرف انرژی و آب، به ویژه در استان هایی که با محدودیت منابع طبیعی مواجه اند، تدوین و اجرایی خواهد شد.

هدف از اجرای این برنامه ها، مدیریت پایدار منابع و افزایش بهره وری در مناطق کم بهره است تا توسعه ای متعادل و مبتنی بر واق


برچسب ها: هماهنگی امور اقتصادی - اقتصادی - توسعه - معاون - توسعه منطقه ای - بخش خصوصی - امور اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

رصد مستمر عرضه و پایش قیمت 100 قلم کالای اساسی در کشور

رصد مستمر عرضه و پایش قیمت 100 قلم کالای اساسی در کشور