مطالب مرتبط:
روزه سکوت سازمان غذا و دارو در برابر برنج های تقلبی بازار
روزه سکوت سازمان غذا و دارو در برابر برنج های تقلبی بازار
روزه سکوت سازمان غذا و دارو در برابر برنج های تقلبی بازار
هشدار سازمان جهاد کشاورزی نسبت به سرمازدگی باغات و محصولات زراعی
مدارس تهران و کرج شنبه 30 و یکشنبه 31 فروردین تعطیل شد؟/ اسامی شهرها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 فروردین 1404 ساعت 15:402025-04-18اقتصادي

سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی غیرمجاز را اعلام کرد


سازمان غذا و دارو نسبت به توزیع چند فرآورده خوراکی غیرمجاز در بازار هشدار داد و از مردم خواست از مصرف آن ها خودداری کرده و موارد مشاهده شده را گزارش دهند.

- سازمان غذا و دارو نسبت به توزیع چند فرآورده خوراکی غیرمجاز در بازار هشدار داد و از مردم خواست از مصرف آن ها خودداری کرده و موارد مشاهده شده را گزارش دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، روابط عمومی سازمان غذا و دارو از شناسایی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز خبر داد و نسبت به مصرف آن ها هشدار داد.

این محصولات بدون دریافت مجوزهای قانونی و بهداشتی در سطح بازار توزیع شده اند و مصرف آن ها می تواند سلامت شهروندان را تهدید کند.

بر اساس این گزارش، مارشمالو و آدامس با نام های تجاری HOTDOG و 7CUP، آدامس وارداتی با برند RELAX، همچنین محصولاتی مانند سمنو، ارده شیره انگور، ارده سه شیره، خیارشور و ترشی با نام تجاری پوهان و آلبالویی فرآوری شده با نام کام ترش فاقد مجوزهای سازمان غذا و دارو هستند.

از شهروندان درخواست می شود از خرید و مصرف این محصولات خودداری کرده و در صورت مشاهده عرضه آن ها در فروشگاه ها یا مراکز توزیع، موضوع را به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی منطقه خود اطلاع دهند تا اقدامات لازم برای جمع آوری آن ها انجام شود.


برچسب ها: سازمان غذا و دارو - غذا و دارو - غیرمجاز - خوراکی - سازمان - فرآورده - محصولات
آخرین اخبار سرویس:

سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی غیرمجاز را اعلام کرد

سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی غیرمجاز را اعلام کرد