مطالب مرتبط:
ذخیره آبی سدهای استان سمنان افزایش یافته است  
شبانگاه خبر ایرنا استان سمنان/ هجدهم فروردین 1404
5 کشور مقصد بیشترین کالاهای صادراتی استان سمنان است
دومین اجلاسیه شهدای فرهنگیان استان سمنان برگزار می شود
شهیدنامه ایرنا استان سمنان؛ جاویدنام رحمت الله عالیشاهی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 فروردین 1404 ساعت 09:202025-04-08اقتصادي

ذخیره آبی سدهای استان سمنان بیشتر شد


مدیرعامل آب منطقه ای سمنان از افزایش حجم آب سدهای استان در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

- سمنان- مدیرعامل آب منطقه ای سمنان از افزایش حجم آب سدهای استان در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حمید احسانی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی آب منطقه ای سمنان از افزایش آب سدهای استان در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و ابراز کرد: 10 میلیون و 60 هزار متر مکعب آب در پشت سد دامغان ذخیره شده است.

وی با بیان اینکه ذخایر سد دامغان سه درصد بیشتر از سال قبل است، ابراز کرد: پست سد مجن نیز دو میلیون و 540 هزار متر مکعب آب وجود دارد که این میزان حدوداً 400 هزار متر مکعب بیشتر از سال گذشته است.

مدیرعامل آب منطقه ای سمنان با بیان اینکه 77 درصد سد مجن هم اکنون پر شده است، ابراز کرد: بارش های اخیر در بهبود نسبی وضعیت سدها مؤثر بوده اما بیشتر این بارش ها برای مصرف کشاورزی و سدها مفید بوده نه برای شرب؛ احسانی بیان کرد: این بارندگی ها تأثیر محسوسی بر منابع آب زیرزمینی ندارد، چرا که معمولاً بارش برف است که می تواند به تغذیه آب های زیرزمینی کمک کند و متأسفانه امسال استان سمنان از بارش برف محروم بوده است.

وی افزود: اگرچه افزایش حجم آب در سدهای استان امیدوارکننده است، اما همچنان باید در مصرف آب به ویژه در بخش کشاورزی دقت


برچسب ها: مدیرعامل آب منطقه ای - آب منطقه ای - آب منطقه - سمنان - مدیرعامل - سدها - منطقه
آخرین اخبار سرویس:

ذخیره آبی سدهای استان سمنان بیشتر شد

ذخیره آبی سدهای استان سمنان بیشتر شد