مطالب مرتبط:
پایان قصه تکراری آلاینده های شیراز؛ مهاجرت یا ارتقای دانش؟
سرمایه گذاری بدون اعتماد، معادله ای ناقص است/ چند پیشنهاد برای ارتقای بستر سرمایه گذاری
لزوم ارتقای جایگاه گیلان در صادرات و واردات
این سبزی، معجزه ای برای بهبود دستگاه گوارش است+ فیلم
امیر صباحی فرد: تلاش جهادی در راستای ارتقای توان بازدارندگی/ ایران همواره به دنبال صلح و آرامش در منطقه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 فروردین 1404 ساعت 15:002025-04-12سياسي

دنبال ارتقای کارآمدی دستگاه ها هستیم


نماینده ولی فقیه در استان فارس با ذکر این نکته که دنبال ارتقای کارآمدی دستگاه ها هستیم، بر ضرورت مشخص شدن راهبردهای فرهنگی برای مدیریت فرهنگی تأکید کرد.

- ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس با ذکر این نکته که دنبال ارتقای کارآمدی دستگاه ها هستیم، بر ضرورت مشخص شدن راهبردهای فرهنگی برای مدیریت فرهنگی تأکید کرد.

آیت الله لطف الله دژکام امروز، 23 فروردین در نشست شورای فرهنگ عمومی فارس گفت: جلسات شورای فرهنگ عمومی باید به گونه ای باشد که گزارش های ارائه شده برای تصمیم گیری ارائه شوند و همچنین این گزارش ها مسئله محور باشند و در پایان نشست نیز تصمیم درباره آن مسئله بیان شود.

وی با بیان اینکه در این گونه جلسات باید مشخصاً بگوییم در محور مطرح شده، مشکل و راه حل چیست، افزود: همیشه آرمان های جلوتر از تحقق اهداف هستند و باید در آغاز هر سال، تجدید مطلب برای تحقق آرمان ها و اهداف داشته باشیم.

آیت الله دژکام اظهار کرد: وقتی به واقعیات شهر و استان نگاه می کنیم، مشاهده خواهیم کرد که با آرمان های ایرانی، اسلامی و انقلابی فاصله داریم البته این به معنای آن نیست که مدیری کار نکرده است.

امام جمعه شیراز با تأکید بر اینکه مدیریت فرهنگی استان فارس به دنبال ارتقای کارآمدی دستگاه ها در راستای نیل به اهداف است، افزود: گاهی اوقات احساس می ش


برچسب ها: نماینده ولی فقیه در استان - شورای فرهنگ عمومی - فرهنگ - نماینده ولی فقیه - دستگاه ها - مدیریت فرهنگی - فرهنگی
آخرین اخبار سرویس:

دنبال ارتقای کارآمدی دستگاه ها هستیم

دنبال ارتقای کارآمدی دستگاه ها هستیم