مطالب مرتبط:
جزییات برنامه های بزرگداشت سعدی در ایران و 15 کشور جهان اعلام شد
«جاده ابریشم»؛ کتابخانه آثار اسلامی چینی از کتب سیره تا گلستان سعدی
برنامه دولت برای تغییر ساعت رسمی کشور چیست ؟ + ویدئو
برنامه های ویژه هفته معلم در سراسر کشور اعلام شد
توضیحات سخنگوی دولت درباره آثار توافق احتمالی حاصل از مذاکرات ایران و آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 فروردین 1404 ساعت 15:252025-04-16فرهنگي

برنامه های یادروز سعدی اعلام شد / خوانش آثار شیخ اجل در 15 کشور


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس به تشریح برنامه های بیست و هشتمین یادروز سعدی در شیراز، زادگاه شیخ اجل پرداخت و از برگزاری برنامه های بزرگداشت این شاعر پرآوازه پارسی گوی حداقل در 15 کشور دنیا خبر داد.

- برنامه های یادروز سعدی اعلام شد / خوانش آثار شیخ اجل در 15 کشور ایسنا/فارس مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس به تشریح برنامه های بیست و هشتمین یادروز سعدی در شیراز، زادگاه شیخ اجل پرداخت و از برگزاری برنامه های بزرگداشت این شاعر پرآوازه پارسی گوی حداقل در 15 کشور دنیا خبر داد.

مهدی رنجبر امروز، 27 فروردین در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با اشاره به در پیش رو بودن یادروز سعدی در اول اردیبهشت گفت: در گستره تاریخ فرهنگی ایران، سعدی شیرازی چون خورشیدی تابان بر آسمان ادب و حکمت می درخشد.

شاعری که در میان بلاغت واژه و روشنی اندیشه، انسانی را تصویر می کند که فراتر از زمان و مکان می اندیشد و می زید.

وی افزود: شیخ اجل، نه تنها زبان فارسی را به اوج رساند، بلکه با بینشی ژرف آثاری پدید آورد که هم زمان آموزگار اخلاق، مبلغ انسانیت و راوی تجربه های زیسته یک جامعه فرهیخته بود.

از گلستان و بوستان که در آن ها حکمت در جامه حکایت جلوه گر است، تا غزلیاتی که آینه دار شور و شعور انسان ایرانی اند، سعدی همچنان در رگ های فرهنگ این سرزمین جاری ست.


برچسب ها: یادروز سعدی - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی - فرهنگ و ارشاد اسلامی - مدیرکل فرهنگ و ارشاد - برنامه - فرهنگ و ارشاد - سعدی
آخرین اخبار سرویس:

برنامه های یادروز سعدی اعلام شد / خوانش آثار شیخ اجل در 15 کشور

برنامه های یادروز سعدی اعلام شد / خوانش آثار شیخ اجل در 15 کشور