مطالب مرتبط:
تجهیز همه مراکز دولتی به پنل های خورشیدی و قطع مصرف آنها از شبکه سراسری
تجهیز همه مراکز دولتی به پنل های خورشیدی و قطع مصرف آنها از شبکه سراسری برق
تصمیم به تجهیز همه مراکز دولتی به پنل های خورشیدی و قطع مصرف آنها از شبکه سراسری برق
تجهیز همه مراکز دولتی به پنل های خورشیدی و قطع مصرف آنها از شبکه سراسری برق
تجهیز همه مراکزدولتی به پنل های خورشیدی و قطع مصرف آنها از شبکه سراسری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 فروردین 1404 ساعت 21:202025-04-20سياسي

تجهیز مراکز دولتی به پنل های خورشیدی و قطع مصرف آنها از شبکه سراسری


در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت مقرر شده تمام ساختمان ها و مراکز دولتی در کوتاه ترین زمان به پنل های خورشیدی تجهیز شده و مصرف آنها از شبکه سراسری قطع شود.

- تجهیز مراکز دولتی به پنل های خورشیدی و قطع مصرف آنها از شبکه سراسری در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت مقرر شده تمام ساختمان ها و مراکز دولتی در کوتاه ترین زمان به پنل های خورشیدی تجهیز شده و مصرف آنها از شبکه سراسری قطع شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت که به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد وزیر امور خارجه گزارش مبسوطی از مذاکرات روز شنبه ارائه کرد.

در ادامه این جلسه وزیر نیرو گزارشی از آخرین وضعیت تصمیمات و اقدامات دولت در مسیر رفع ناترازی نیرو ارائه داد.

بر اساس این گزارش تا کنون برای احداث 34 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی پروانه صادر شده و سرمایه گذاران و مجریان برای احداث 78 هزار مگاوات ظرفیت تولید برق خورشیدی دیگر نیز اعلام آمادگی کرده اند.

همچنین احداث 7 هزار مگاوات نیروگاه توسط سازمان ساتبا و 4 هزار و 500 مگاوات نیروگاه توسط بخش خصوصی در دست اقدام است که تا پیش از پایان سال 1404 به بهره برداری خواهد رسید.

بر اساس این گزارش دولت برای مدیریت ناترازی نیرو، در کنار افزایش ظرفیت تولید برق بر محور حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی، به شکل توأم


برچسب ها: پنل های خورشیدی - شبکه سراسری - مراکز دولتی - خورشیدی - دولت - هیئت دولت - سراسری
آخرین اخبار سرویس:

تجهیز مراکز دولتی به پنل های خورشیدی و قطع مصرف آنها از شبکه سراسری

تجهیز مراکز دولتی به پنل های خورشیدی و قطع مصرف آنها از شبکه سراسری