مطالب مرتبط:
گزارش تصویری: نشست مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و تعدادی از مدیران شرکت ایریسا
وفاق و همدلی، پیام راهبردی حکمیت شرکت ملی صنایع پتروشیمی در موضوع نرخ یوتیلیتی
برگزاری نخستین جلسه هیئت مدیره پرسپولیس در سال 1404
رونمایی رییس هیئت مدیره استقلال از شرط عجیب ترامپ
مشاور ترامپ عضو هیئت مدیره متا شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 فروردین 1404 ساعت 07:002025-04-15اقتصادي

تغییرات شتاب زده در هیئت مدیره شرکت ملی مس/ «مدرس خیابانی» به درب خروج هدایت شد


در حالی که تنها یک ماه و چند روز از معرفی اعضای جدید هیئت مدیره شرکت ملی مس می گذرد، بار دیگر ترکیب این هیئت تغییر کرد.

خانه تکانی ای که با حذف نماینده ایمیدرو، - شرکت ملی صنایع مس ایران که طی سال های اخیر با حواشی جدی در زمینه پرداخت های نجومی و گزارش هایی درباره بروز فساد سازمان یافته مواجه بوده، حالا بار دیگر در مرکز توجه قرار گرفته است؛ این بار به دلیل تغییرات غیرمنتظره و پرسرعت در ترکیب هیئت مدیره.

به گزارش سرویس اقتصادی تابناک؛ بر اساس اطلاعات منتشرشده در سامانه کدال، در تاریخ 24 فروردین 1404، اعضای جدید هیئت مدیره شرکت ملی مس معرفی شدند، در حالی که تنها حدود یک ماه و ده روز پیش، در 14 اسفندماه 1403، همین شرکت ترکیب جدیدی از اعضای هیئت مدیره را به بازار سرمایه اعلام کرده بود.

خروج مدرس خیابانی از شرکت مس نکته قابل تأمل آن جاست که در ترکیب تازه اعلام شده، نامی از نماینده سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به چشم نمی خورد.

نهادی که به عنوان بزرگ ترین سهام دار، همواره نقش مؤثری در اداره شرکت ایفا کرده بود، اکنون فاقد نماینده در هیئت مدیره جدید است.

حذف ناگهانی حسین مدرس خیابانی، نماینده پیشین ایمیدرو، از این ترکیب نیز بی پاسخ مانده و پرسش های متعددی را درباره چرایی و پشت پرده این تصمیم ایجاد کرده است.


برچسب ها: هیئت مدیره - شرکت ملی مس - شرکت ملی - مدیره - شرکت - هیئت - مدرس خیابانی
آخرین اخبار سرویس:

تغییرات شتاب زده در هیئت مدیره شرکت ملی مس/ «مدرس خیابانی» به درب خروج هدایت شد

تغییرات شتاب زده در هیئت مدیره شرکت ملی مس/ «مدرس خیابانی» به درب خروج هدایت شد