مطالب مرتبط:
صفحه اول روزنامه های خراسان رضوی 24 فروردین 1404
پرونده قضایی 170 میلیارد ریالی در خراسان رضوی به صلح ختم شد
برنامه قطع برق خراسان رضوی و مشهد؛ یکشنبه 24 فروردین 1404
بادهای توفان زا در خراسان رضوی شدت می یابد
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی تغییر کرد | تاج فیروز رفت، میرزایی آمد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 فروردین 1404 ساعت 15:202025-04-13اقتصادي

نصب 400 کنتور هوشمند در تأسیسات آب شرب خراسان رضوی


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی از نصب حدود 400 دستگاه کنتور هوشمند در تأسیسات آب استان خراسان رضوی طی سال گذشته خبر داد.

- حسین امامی در گفتگو با خبرنگار مهر از نصب 400 کنتور هوشمند در تأسیسات آب شرب خراسان رضوی خبر داد و این تأسیسات را منابع تولید و مخازن ذخیره آب شرب برشمرد و بهبود خدمت رسانی، ارتقای بهره وری و نظارت بر تولید و مصرف را از اهداف طرح اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی از این دستگاه ها به عنوان نسل جدید و پیشرفته کنتورهای آب نام برد که توسط شرکت های دانش بنیان طراحی شده و با اتصال به یک داده ثبت کننده اطلاعات، امکان نظارت مداوم بر میزان مصرف آب را فراهم می کنند.

وی با اشاره به استفاده از سنسورهای پیشرفته و دقیق از جمله سنسورهای دما و ضربه در تهیه این کنتورها خاطر نشان کرد: همین موضوع ضمن اطمینان از دقت در عملکرد و راندمان و افزایش قابلیت اندازه گیری پارامترهای مختلف آب، باعث کاهش هزینه های نصب، تعمیر، خرید و نگهداری می شوند و در صورت ایجاد هرگونه خطر، دستور قطع آب صادر می شود.

به گفته امامی هر نوع دست کاری یا تغییر در عملکرد کنتور هم به صورت آنلاین به مرکز کنترل ارسال خواهد شد.


برچسب ها: خراسان رضوی - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب - کنتور هوشمند - خراسان - شرکت آب و فاضلاب - کنتور - رضوی
آخرین اخبار سرویس:

نصب 400 کنتور هوشمند در تأسیسات آب شرب خراسان رضوی

نصب 400 کنتور هوشمند در تأسیسات آب شرب خراسان رضوی