مطالب مرتبط:
اشتباه داوری قهرمانی لیگ بسکتبال زنان را از ما گرفت/ برد با بازیکنان ایرانی ارزشمندتر است
هواداران همیشه از پرسپولیس توقع قهرمانی دارند/ از شرایط استقلال خوشحال نیستم
فوتسال زنان آسیا، گروه بندی و برنامه مسابقات | افرا ورزش
جزییات برنامه بازی های جام ملت های فوتسال زنان اعلام شد
ستاره زنان پرسپولیس: امسال قهرمانی لیگ برتر!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 فروردین 1404 ساعت 13:252025-04-16ورزشي

سرمربی فوتسال زنان: نقدی که بازیکنان را بکوبد، قبول ندارم/ از خودمان توقع قهرمانی داریم


فروزان سلیمانی وضعیت تیم ملی پیش از اعزام به جام ملت های آسیا را خوب دانست و عنوان کرد: توقع و انتظار قهرمانی داریم و امیدوارم با یک کار جمعی این قهرمانی را مجدد به دست بیاوریم.

- فروزان سلیمانی وضعیت تیم ملی پیش از اعزام به جام ملت های آسیا را خوب دانست و عنوان کرد: توقع و انتظار قهرمانی داریم و امیدوارم با یک کار جمعی این قهرمانی را مجدد به دست بیاوریم.

به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتسال زنان ایران اردیبهشت ماه به جام ملت های آسیا اعزام می شود و برای دفاع از عنوان قهرمانی خود کار سختی پیش رو دارد.

تیم ایران که در سال های 2015 و 2018 قهرمان این مسابقات شده است، در این دوره علاوه بر تلاش برای دفاع از قهرمانی به دنبال کسب سهمیه جام جهانی نیز است که به سه تیم برتر تعلق می گیرد.

فروزان سلیمانی، سرمربی تیم ملی فوتسال زنان ایران در مورد شرایط تیم ملی پیش از حضور در جام ملت ها به ایسنا گفت: اردوی فعلی ما تا جمعه، 29 فروردین ادامه دارد.

اردوی متصل به اعزام بعد از چند روز استراحت آغاز می شود.

فدراسیون قبول کرده چند روز زودتر از موعد به محل مسابقات اعزام شویم تا هم با شرایط آب و هوایی سازگار شویم و هم تمرینات را آنجا ادامه بدهیم.

براین اساس احتمالا دو، سه روز زودتر می رویم.


برچسب ها: قهرمانی - قهرمان - تیم ملی فوتسال زنان ایران - جام ملت های آسیا - فروزان سلیمانی - تیم ملی فوتسال زنان - تیم ملی
آخرین اخبار سرویس:

سرمربی فوتسال زنان: نقدی که بازیکنان را بکوبد، قبول ندارم/ از خودمان توقع قهرمانی داریم

سرمربی فوتسال زنان: نقدی که بازیکنان را بکوبد، قبول ندارم/ از خودمان توقع قهرمانی داریم