مطالب مرتبط:
قیمت های منطقی و ارزان می تواند انگیزه سفر اندونزیایی ها به ایران باشد
موز ارزان شد + قیمت
آغاز فروش اقساطی ایران خودرو با قیمت کارخانه بهار 1404 / پژو 207، دنا، هایما، رانا و تارا مدل 1404 چند؟ + جدول قیمت
توضیحات سفیر ایران در مسکو، در خصوص سفر وزیر خارجه به روسیه
بازار خودرو همچنان سردرگم/ صعود 30 میلیونی قیمت پژو پارس؛ «207» 30 میلیون ارزان شد+ جدول
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 فروردین 1404 ساعت 08:502025-04-17اقتصادي

قیمت های ارزان در ایران می تواند انگیزه سفر اندونزیایی ها باشد


معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با وزیر گردشگری اندونزی گفت: وجود قیمت های منطقی و ارزان می تواند انگیزه سفر اندونزیایی ها به ایران به شمار آید.

- قیمت های ارزان در ایران می تواند انگیزه سفر اندونزیایی ها باشد معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با وزیر گردشگری اندونزی گفت: وجود قیمت های منطقی و ارزان می تواند انگیزه سفر اندونزیایی ها به ایران به شمار آید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، در حاشیه سی و هفتمین نشست کمیسیون منطقه ای شرق آسیا-اقیانوسیه و جنوب آسیا و شصتمین نشست کمیسیون منطقه ای جنوب آسیا سازمان گردشگری ملل متحد (CAP/CSA) که از 26 تا 27 فروردین ماه جاری در جارکارتا، پایتخت کشور اندونزی در حال برگزاری است، انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور در دیدار با ویدیانتی پورتری واردهانا Widiyanti Putri Wardhana) (وزیر گردشگری اندونزی، ضمن قدردانی از میزبانی شایسته رویداد جهانی سازمان گردشگری ملل متحد بر توانمندی های گردشگری دو کشور مسلمان تاکید کردند و خواستار ارتقای سطح تعاملات دوسویه شدند.

محسنی بندپی با اشاره به اینکه ایران با دارا بودن غنای تاریخی، تنوع فرهنگی، جاذبه های گردشگری و صنایع دستی جذاب می تواند یکی از مقصدهای مو


برچسب ها: گردشگری - اندونزی - اندونزیایی - معاون گردشگری - گردشگری و صنایع دستی - انگیزه - وزیر گردشگری
آخرین اخبار سرویس:

قیمت های ارزان در ایران می تواند انگیزه سفر اندونزیایی ها باشد

قیمت های ارزان در ایران می تواند انگیزه سفر اندونزیایی ها باشد