مطالب مرتبط:
نامه بسیج های دانشجویی دانشگاه های تهران در آستانه جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام
آلودگی هوا مدارس و دانشگاه های همدان را فردا چهارشنبه تعطیل کرد
تمام مدارس و دانشگاه ها در همدان چهارشنبه تعطیل است
فعالیت مدارس و دانشگاه های استان بوشهر غیرحضوری شد
تجمع دانشجویان دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد در حمایت از مردم غزه +تصاویر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 فروردین 1404 ساعت 11:402025-04-16دانش

دانشگاه با کمبود 1/5 میلیون مترمربع فضای خوابگاهی مواجه است


معاون امور دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان با اشاره به وضعیت فضاهای خوابگاهی این دانشگاه بیان کرد: دانشگاه با کمبود یک ونیم میلیون مترمربع فضای خوابگاهی مواجه است - معاون امور دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان با اشاره به وضعیت فضاهای خوابگاهی این دانشگاه بیان کرد: دانشگاه با کمبود یک ونیم میلیون مترمربع فضای خوابگاهی مواجه است به گزارش ایسنا، در نشست مشترک دانشگاه فرهنگیان و اعضای هیأت مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور که روز 26 فروردین ماه در دفتر جامعه خیرین مدرسه ساز کشور برگزار شد، مجتبی حیدری سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان با ابلاغ پیام ریاست دانشگاه، از توجه و حمایت جامعه خیرین نسبت به دانشگاه فرهنگیان قدردانی کرد.

وی با اشاره به نقش مؤثر نهادهایی چون جامعه خیرین و سازمان نوسازی در توسعه زیرساخت های آموزشی، تصریح کرد: ایجاد پیوند میان ظرفیت های خیرین و دانشگاه، افق روشنی را برای ارتقای کیفیت تربیت معلم ترسیم می کند.

حیدری با اشاره به استقبال گسترده داوطلبان برتر کنکور از دانشگاه فرهنگیان، اظهار داشت: امروز بسیاری از پذیرفته شدگان رتبه های برتر، این دانشگاه را به سایر رشته ها از جمله پزشکی ترجیح می دهند.


برچسب ها: دانشگاه فرهنگیان - دانشگاه - فرهنگیان - خیرین مدرسه ساز - مترمربع - جامعه - خیرین
آخرین اخبار سرویس:

دانشگاه با کمبود 1/5 میلیون مترمربع فضای خوابگاهی مواجه است

دانشگاه با کمبود 1/5 میلیون مترمربع فضای خوابگاهی مواجه است