مطالب مرتبط:
قاتل بوگاتی معرفی شد / سریع ترین خودروی بنزینی جهان /عکس
نخستین کتاب خوان الکترونیکی تاشو جهان با نمایشگر 8 اینچی رونمایی شد!
ساخت حافظه فلش غیرفرار با سرعتی 10 هزار برابر بیشتر از فناوری های فعلی
یک سریال عاشقانه کره ای، جهان را شیفته خود کرد
صعود حسین وفایی به اسنوکر قهرمانی جهان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 فروردین 1404 ساعت 12:052025-04-19فناوري

سریع ترین حافظه فلش جهان رونمایی شد


چین از سریع ترین حافظه فلش جهان رونمایی کرده که با استفاده از فناوری نوین و الگوریتم های هوش مصنوعی ابداع شده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، تیم تحقیقاتی چینی یک حافظه فلش ابداع کرده اند که قادر به ذخیره سازی هر بیت با سرعت 400 پیکوثانیه است که رکورد جدیدی برای سریع ترین دستگاه نیمه رسانای حافظه به حساب می آید.

پیکوثانیه یک هزارم نانوثانیه یا یک تریلیونم ثانیه است.

به عبارت دیگر این حافظه می تواند حدود 25 میلیارد عملیات در ثانیه انجام دهد.

این حافظه غیرفرار PoX که نام دارد حتی از سریع ترین فناوری های حافظه فرار که برای ذخیره یک بیت داده به حدود 1 تا 10 نانوثانیه نیاز دارند، بهتر عمل می کند.

حافظه های فرار مانند SRAM و DRAM که با قطع برق داده هایشان از دست می رود، برای سیستم های کم مصرف مناسب نیستند.

در این میان حافظه های غیرفرار مانند فلش که در مصرف انرژی صرفه جویی می کنند نیز نمی توانند نیازهای دسترسی سریع به داده در حوزه هوش مصنوعی را بر آورده کنند.

محققان دانشگاه فودان یک با استفاده از مکانیسمی نوین یک حافظه دو بعدی Direc با کانال گرافن( two-dimensional Dirac graphene-channel flash memory) ابداع کردند که مرزهای سرعت ذخیره سازی اطلاعات غیر فرار و دسترسی به آن را شکست.


برچسب ها: حافظه - سریع ترین - ثانیه - فرار - استفاده از فناوری - سریع - رونمایی
آخرین اخبار سرویس:

سریع ترین حافظه فلش جهان رونمایی شد

سریع ترین حافظه فلش جهان رونمایی شد