مطالب مرتبط:
مدیریت آب بخش کشاورزی نیازمند تهیه و ابلاغ برنامه ملی است
بازرس کل گیلان خواستار چاره جویی برای سیستم بی برنامه مدیریت درمان شد
مسئولان برای سیستم بی برنامه مدیریت درمان گیلان چاره اندیشی کنند
استاندار سریع تر چاره ای برای سیستم خسته و بی برنامه مدیریت درمان بیندیشد
مدیریت آب بخش کشاورزی نیازمند تهیه و ابلاغ برنامه ملی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1404 ساعت 20:252025-04-05ورزشي

برنامه مدیریت شهری برای ساماندهی افراد بی سرپناه در جنوب تهران


یکی از اهداف مدیریت شهری این است که هیچ فرد بی سرپناهی نداشته باشیم و باید در این راستا و جهت ساماندهی این افراد بخش های مختلف همکاری کنند.

- برنامه مدیریت شهری برای ساماندهی افراد بی سرپناه در جنوب تهران شهرداری منطقه 12 تهران گفت: یکی از اهداف مدیریت شهری این است که هیچ فرد بی سرپناهی نداشته باشیم و باید در این راستا و جهت ساماندهی این افراد بخش های مختلف همکاری کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، شهردار منطقه 12 تهران در نخستین نشست با پرسنل منطقه در سال 1404، ضمن آرزوی قبولی طاعات و سالی پر از موفقیت برای همکاران با اشاره به آیه 26 سوره آل عمران و تأکید بر مالکیت مطلق خداوند؛ از همه همکاران درخواست کرد تا در سال جدید با محوریت انفاق وقت و توجه به امور اجتماعی؛ مانند اختصاص زمان برای آموزش، کمک به نیازمندان، و مشارکت در فعالیت های اجتماعی، کمک کنند تا جامعه به سمت پیشرفت و همدلی بیشتری حرکت کند.

شهردار منطقه 12 در ادامه تاکید کرد: یکی از اهداف مدیریت شهری منطقه در سال جدید این است که هیچ فرد بی سرپناهی در منطقه باقی نماند و می بایست در این راستا، اداره های مختلفی نظیر ورزش، سلامت و آموزش شهروندی آماده همکاری و ارائه خدمات شوند.


برچسب ها: مدیریت شهری - ساماندهی - سرپناه - مدیریت - تهران - افراد - جنوب تهران
آخرین اخبار سرویس:

برنامه مدیریت شهری برای ساماندهی افراد بی سرپناه در جنوب تهران

برنامه مدیریت شهری برای ساماندهی افراد بی سرپناه در جنوب تهران