مطالب مرتبط:
بازدید وزیر بهداشت از آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز
آزمایشگاه ملی «نقشه برداری مغز»
تجهیز آزمایشگاه های ملی با تجمیع منابع پراکنده
آزمایشگاه های ملی با تجمیع منابع پراکنده تجهیز می شود
تجهیز آزمایشگاه های ملی با تجمیع منابع پراکنده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 فروردین 1404 ساعت 16:452025-04-15دانش

بازدید وزیر علوم از آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز/تأکید بر تقویت پژوهش های مرتبط با حوزه علوم شناختی


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،   صبح امروز، سه شنبه  26 فروردین 1404، دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم از بخش های مختلف آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز بازید کرد و بر ضرورت به روز رسانی تجهیزات و توسعه امکانات این آزمایشگاه تاکید کرد.

- به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،   صبح امروز، سه شنبه  26 فروردین 1404، دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم از بخش های مختلف آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز بازید کرد و بر ضرورت به روز رسانی تجهیزات و توسعه امکانات این آزمایشگاه تاکید کرد.

  وی گفت: فعالیت های آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز متنوع و متکثر است و در رشد شناخت ما از مغز و توسعه پژوهش های مغز و تربیت پژوهشگر در این حوزه نقش مهمی داشته است.

  وزیر علوم با اشاره به سرمایه گذاری کلانی که در دنیا برای علوم شناختی و شناخت از مغز صورت می گیرد، گفت: پژوهش های این حوزه می تواند به زیست بهتر انسان و رشد انسانیت کمک شایانی کند.

  دکتر سیمایی ابعاد پژوهش های مرتبط با مغز و علوم شناختی را گسترده توصیف کرد و گفت: پژوهش های این حوزه، دانش و ادبیات فعلی حوزه فلسفه ذهن، فلسفه اخلاق و الهیات را تغییر داده و قضاوت های ما درباره انسان و حوزه عمل وی را تغییر خواهد داد.


برچسب ها: آزمایشگاه - نقشه برداری - وزیر علوم - علوم - علوم شناختی - شناخت - روز رسانی
آخرین اخبار سرویس:

بازدید وزیر علوم از آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز/تأکید بر تقویت پژوهش های مرتبط با حوزه علوم شناختی

بازدید وزیر علوم از آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز/تأکید بر تقویت پژوهش های مرتبط با حوزه علوم شناختی