مطالب مرتبط:
اسکان 24 هزار خانواده در مراکز اسکان نوروزی آموزش و پرورش خوزستان
اسکان بیش از 12 هزار مسافر طی ایام نوروز در مراکز اقامتی جهرم
88 هزار و 351 نفر در مراکز اقامتی استان مرکزی اسکان یافتند
اسکان 8هزار مسافر نوروزی در قزوین
اقامت افزون بر هفت هزار مسافر نوروزی در اقامتگاه های بوم گردی لرستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1404 ساعت 12:052025-04-05اجتماعي

اسکان 75 هزار مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش وپرورش لرستان


مدیرکل آموزش وپرورش لرستان از اسکان 75 هزار مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش وپرورش این استان خبر داد.

- اسکان 75 هزار مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش وپرورش لرستان خرم آباد - مدیرکل آموزش وپرورش لرستان از اسکان 75 هزار مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش وپرورش این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، عیسی سهرابی امروز شنبه در گفت وگو با رسانه ها با اشاره به رشد 40 درصدی پذیرش مسافران نوروزی در مراکز اقامتی آموزش وپرورش لرستان، اظهار داشت؛ در تعطیلات نوروزی امسال، مدارس لرستان به مکانی برای اسکان مسافران تبدیل شدند و از ابتدای تعطیلات تا پایان روز سیزدهم فروردین، بیش از 75 هزار نفر در مدارس اسکان داده شدند.

وی افزود: این مسافران که در قالب 15 هزار و 462 خانوار پذیرش شدند، در شرایطی متفاوت از هتل ها و مهمان پذیرهای رسمی، در کلاس های درس اقامت داشتند.

مدیرکل آموزش وپرورش لرستان به نحوه گزینش مدارس برای اسکان اشاره کرد و گفت: مدارس منتخب برای اجرای طرح اسکان، صرفاً به دلیل در اختیار داشتن فضای فیزیکی گسترده تر انتخاب نشدند؛ بلکه معیارهایی چون سطح تجهیزات، رعایت اصول بهداشتی، میزان مهمان پذیری، برخورد نیروهای خدماتی و حضور فعال مدیر مدرسه در گزینش مدارس بوده است.


برچسب ها: آموزش وپرورش - مراکز اقامتی - نوروزی - لرستان - مسافر - آموزش - اقامتی
آخرین اخبار سرویس:

اسکان 75 هزار مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش وپرورش لرستان

اسکان 75 هزار مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش وپرورش لرستان