مطالب مرتبط:
سهم صادرات 2.5 میلیارد دلاری دانش بنیان ها از کیک اقتصاد؛ تحقق سرمایه گذاری برای تولید با رشد مراکز فناورانه دانشگاهی
آیت الله العظمی نوری همدانی: اختلاف از تحریم و جنگ دشمن بدتر است/ اولین کار ما حل مشکلات مردم باشد؛ باید پیگیری کنیم اگرچه صداوسیما بازتابی ندهد!/ متأسفانه برخی بانک ها با پول، پول خلق می کنند/ هدف اصلی ما باید ایجاد وحدت و همبستگی باشد
استفاده از هوش مصنوعی در بخش فناوری اطلاعات بازار سرمایه
تدوین استانداردهای جدید برای امنیت زیرساخت های بازار سرمایه
بازار سرمایه بهترین مقصد برای تامین سرمایه در گردش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1404 ساعت 09:202025-04-05اقتصادي

سهم 11 درصدی شرکت های بزرگ نانویی از بازار/ کمبود سرمایه، مشکلات تولید و بازاریابی سه چالش اصلی شرکت ها


از تعداد 400 شرکت فعال در حوزه نانو 156 شرکت بیشترین سهم از بازار را دارند که سهم آنها از بازار تنها 11 درصد است و این آمار نشان دهنده آن است که بسیاری از شرکت های نانویی هنوز در مراحل ابتدایی رشد قرار دارند و نتوانسته اند به فروش های بالایی دست پیدا کنند.

- سهم 11 درصدی شرکت های بزرگ نانویی از بازار/ کمبود سرمایه، مشکلات تولید و بازاریابی سه چالش اصلی شرکت ها از تعداد 400 شرکت فعال در حوزه نانو 156 شرکت بیشترین سهم از بازار را دارند که سهم آنها از بازار تنها 11 درصد است و این آمار نشان دهنده آن است که بسیاری از شرکت های نانویی هنوز در مراحل ابتدایی رشد قرار دارند و نتوانسته اند به فروش های بالایی دست پیدا کنند.

به گزارش ایسنا، فناوری نانو در ایران با بیش از 400 شرکت فعال، روندی رو به رشد را تجربه می کند، به گونه ای که در حال حاضر 156 شرکت در مراحل اولیه فروش قرار دارند و 174 شرکت موفق شده اند 51 درصد از بازار را در اختیار بگیرند و همزمان، 11 شرکت پیشرو با فروش های میلیاردی، ظرفیت بالایی برای توسعه و رقابت در بازارهای جهانی فراهم کردند.

بر اساس آمار مربوط به پایان سال 1402 تعداد 438 شرکت فعال در این حوزه شناسایی شده اند که سهم آنها از بازار به بیش از 618 هزار میلیارد ریال است.


برچسب ها: شرکت - بازار - شرکت ها - نانو - مشکلات تولید - بازاریابی - درصد
آخرین اخبار سرویس:

سهم 11 درصدی شرکت های بزرگ نانویی از بازار/ کمبود سرمایه، مشکلات تولید و بازاریابی سه چالش اصلی شرکت ها

سهم 11 درصدی شرکت های بزرگ نانویی از بازار/ کمبود سرمایه، مشکلات تولید و بازاریابی سه چالش اصلی شرکت ها