مطالب مرتبط:
ویدئو| توقیف پژو به رانندگی پسر بچه 9 ساله در بهارستان اصفهان
هوای 7 شهر اصفهان قابل قبول است
تملک آخرین ملک بازمانده در طرح تعریض خیابان شهید مطهری تهران
تملک آخرین ملک باقیمانده در طرح تعریض خیابان شهید مطهری پس از 10 سال
دادستان اصفهان: عزم دستگاه قضایی برای مقابله با فرار مالیاتی جدی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 فروردین 1404 ساعت 12:402025-04-15اجتماعي

خط انتقال فاضلاب خیابان بهارستان شرقی ملک شهر اصفهان بازسازی شد


مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از بازسازی و اصلاح خط انتقال فاضلاب خیابان بهارستان شرقی ملک شهر به طول 5 متر و قطر 1400 میلی متر خبر داد.

- اصفهان- مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از بازسازی و اصلاح خط انتقال فاضلاب خیابان بهارستان شرقی ملک شهر به طول 5 متر و قطر 1400 میلی متر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، منصور شیشه فروش پیش از ظهر سه شنبه 26 فروردین ماه جاری در جریان بازید از مراحل بازسازی و اصلاح این خط در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روز گذشته پس از وقوع حادثه و به وجودآمدن حفره ای به عمق 6 متر که به علت ورود آب باران به حوضچه فیبرنوری شهرداری و تخریب و سقوط آن بر روی سقف لوله فاضلاب رخ داد، گروه های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب، شهرداری و پلیس راهنمایی و رانندگی به محل اعزام شدند.

وی گفت: پس از گودبرداری و خارج ساختن حوضچه مخابراتی، عملیات بازسازی این خط در عمق 9 متری زمین در دستور کار آبفای استان قرار گرفت.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: این خط لوله بتونی دارای قدمتی 45 ساله است که 5 متر از آن اصلاح و بازسازی شد و پس از عملیات استحکام بخشی و پُرسازی، با تأیید پلیس راهور، عبور و مرور در این خیابان به روال عادی باز می گردد.


برچسب ها: خط انتقال فاضلاب - مدیریت بحران استانداری - مدیرکل مدیریت بحران - بازسازی - مدیریت بحران - استانداری اصفهان - فاضلاب
آخرین اخبار سرویس:

خط انتقال فاضلاب خیابان بهارستان شرقی ملک شهر اصفهان بازسازی شد

خط انتقال فاضلاب خیابان بهارستان شرقی ملک شهر اصفهان بازسازی شد