مطالب مرتبط:
ارتقای بهره وری؛ محور تحولات فولاد ارفع در سال 1404
کدام کشورهای اروپایی از منابع آب شیرین خود بیش از حد بهره برداری می کنند؟
بیش از 4 میلیون نفر از سفره های افطاری ساده بهره مند شدند
طرح پژوهشی استفاده از هوش مصنوعی در زندان همدان بهره برداری شد
لزوم بهره مندی از تجهیزات و فناوری های جدید در کلانتری ها و پاسگاه ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 فروردین 1404 ساعت 08:202025-04-15اقتصادي

بهره وری یعنی خلق منابع جدید مجازی


معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد، بهره وری را در عصر بحران منابع نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت استراتژیک خوانده و آن را با خلق منابع جدید مجازی دست یافتنی تر می داند.

- ایسنا/یزد معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد، بهره وری را در عصر بحران منابع نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت استراتژیک خوانده و آن را با خلق منابع جدید مجازی دست یافتنی تر می داند.

جعفر رحمانی شمسی در یادداشتی با عنوان بهره وری می تواند منابع جدید مجازی به ما هدیه بدهد ، اظهار می کند: نیروگاه، میدان گازی، طرح انتقال آب، چاه نفت و پالایشگاه، همه می توانند مجازی باشند! در نگاه سنتی برای جبران ناترازی ها باید به ایجاد زیرساخت های جدید مانند نیروگاه، میدان گازی، چاه نفت، خط انتقال آب و پالایشگاه، دست زد اما دنیای امروز راهکار هوشمندانه تری دارد؛ صرفه جویی و افزایش بهره وری و این یعنی خلق منابع جدید.

1.

صرفه جویی در گاز = میدان گازی مجازی ایران سالانه بیش از 250 میلیارد مترمکعب گاز مصرف می کند و صرفه جویی 10 درصدی در این حوزه یعنی 25 میلیارد متر مکعب گاز در سال که معادل برداشت از یک میدان گازی متوسط و این یعنی توسعه یک میدان گازی مجازی.


برچسب ها: سازمان مدیریت و برنامه ریزی - بهره وری - منابع - سازمان مدیریت - مجازی - برنامه ریزی - جدید
آخرین اخبار سرویس:

بهره وری یعنی خلق منابع جدید مجازی

بهره وری یعنی خلق منابع جدید مجازی