مطالب مرتبط:
بلا استفاده ماندن ظرفیت های معدنی برخی مناطق استان کرمان
ایجاد رویدادهای گردشگری با استفاده از ظرفیت گوهرسنگ ها
اولویت بندی استفاده از ظرفیت های بومی در پروژه ها و پیگیری حل چالش های شهرستانی در دستور کار استاندار خوزستان
استفاده از ظرفیت های صنعت پتروشیمی برای تحقق شعار سال
استفاده از ظرفیت مدال آوری رشته های ساحلی از اولویت های وزارت ورزش است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 فروردین 1404 ساعت 09:002025-04-09فرهنگي

از ظرفیت هنر و ادبیات برای بیان اندیشه‎ های فلسفی مان استفاده نمی کنیم


واقعیتش این است که ما اصلاً در کشورمان چیزی به عنوان رمان فلسفی نداریم ،چیزی که ما نیاز داریم رمان فلسفی است که مردم در همه جای جهان آن را بخوانند.

- از ظرفیت هنر و ادبیات برای بیان اندیشه‎ های فلسفی مان استفاده نمی کنیم نادیا مفتونی گفت: واقعیتش این است که ما اصلاً در کشورمان چیزی به عنوان رمان فلسفی نداریم ،چیزی که ما نیاز داریم رمان فلسفی است که مردم در همه جای جهان آن را بخوانند.

خبرگزاری مهر - گروه دین واندیشه- سارا فرجی: بیستم فروردین ماه را همه با نام سید مرتضی آوینی می شناسند.

پس از شهادت مرتضی آوینی در سال 1372، با پیشنهاد شاعران، نویسندگان و هنرمندان این روز به عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نام گذاری شد و این روز سرآغاز هفته ای به این نام شد.

برای پرداختن مؤثر به هنر انقلاب اسلامی، چاره ای نیست جز آنکه مبانی آن که فلسفه هنر باشد شناخته و تدوین گردد و پس از آن آثاری با این رویکرد پا به عرصه هنر بگذارد.

حتماً نام رمان هایی مثل دنیای سوفی ، شازده کوچولو و چنین گفت زرتشت به گوشتان خورده است؛ رمان های خواندنی که در لایه های زیرین خود به چیزی بیشتر از یک داستان پرداختند.

رمان های فلسفی که چه فلسفه بلد باشید چه نباشید آن را می فهمید و از خواندنش لذت می برید.


برچسب ها: هنر انقلاب اسلامی - فلسفی - انقلاب اسلامی - رمان - مرتضی آوینی - روز هنر انقلاب اسلامی - هنر انقلاب
آخرین اخبار سرویس:

از ظرفیت هنر و ادبیات برای بیان اندیشه‎ های فلسفی مان استفاده نمی کنیم

از ظرفیت هنر و ادبیات برای بیان اندیشه‎ های فلسفی مان استفاده نمی کنیم