مطالب مرتبط:
حذف نام وزیر طالبان از فهرست تحت تعقیب آمریکا در راستای تعامل با کابل
حذف نام وزیر طالبان از فهرست تحت تعقیب آمریکا
حذف نام وزیر طالبان از فهرست تحت تعقیب آمریکا
نام وزیر طالبان از فهرست تحت تعقیب آمریکا حذف شد
حذف نام یکی از وزرای طالبان از فهرست تحت تعقیب واشنگتن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 فروردین 1404 ساعت 12:102025-04-06بين الملل

حذف نام وزیر طالبان از فهرست تحت تعقیب آمریکا در راستای تعامل با کابل


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری صدای افغان (آوا)، مجله لانگ وار ژورنال و شبکه سی ان ان آمریکا، در گزارش های جداگانه ای، - به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری صدای افغان (آوا)، مجله لانگ وار ژورنال و شبکه سی ان ان آمریکا، در گزارش های جداگانه ای، اقدام اخیر دولت این کشور در حذف جایزه 10 میلیون دلاری تعیین شده در خصوص تعقیب سراج الدین حقانی، وزیر کشور دولت موقت افغانستان را نشانه ای از تغییر در رویکرد واشنگتن در قبال این حکومت می دانند.

بر اساس اعلام این رسانه ها، لانگ وار ژورنال در این ارتباط نوشت: به نظر می رسد دولت ترامپ، رویکرد تعامل آمیز دولت بایدن با امارت اسلامی (دولت موقت افغانستان) را ادامه می دهد؛ سیاستی که به توافق دوحه در سال 2020 انجامید و زمینه ساز خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان در سال 2021 شد.

به گزارش آوا، هفته گذشته، وزارت خارجه آمریکا، جایزه 10 میلیون دلاری تعیین شده برای سراج الدین حقانی را بدون اعلام قبلی حذف کرد؛ اقدامی که هم زمان با آزادی یک گردشگر آمریکایی به نام جورج گلزمن از سوی کابل روی داد.

بر اساس این گزارش، زلمای خلیل زاد، نماینده پیشین آمریکا در امور افغانستان و یکی از معماران توافق دوحه، در اواخر ماه مارس همراه با آدام بوهلر، نماینده ویژه آمریک


برچسب ها: خبرگزاری - افغان - آمریکا - شبکه سی ان ان - گزارش - دولت - افغانستان
آخرین اخبار سرویس:

حذف نام وزیر طالبان از فهرست تحت تعقیب آمریکا در راستای تعامل با کابل

حذف نام وزیر طالبان از فهرست تحت تعقیب آمریکا در راستای تعامل با کابل