مطالب مرتبط:
حضور بیش از 6 میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور/ برخورد سختگیرانه پلیس با اتباعی که جرایم خشن انجام می دهند
اطلاعیه تعطیلی مدارس کشور فردا دوشنبه 18 فروردین 1404 | مدارس کدام شهرها فردا تعطیل شد؟
آیا ادارات فردا دوشنبه 18 فروردین 1404 تعطیل هستند؟ | آخرین وضعیت تعطیلی ادارات کشور
صفحه نخست روزنامه های کشور - دوشنبه 18 فروردین 1404
اطلاعیه تعطیلی مدارس کشور فردا دوشنبه 18 فروردین 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 فروردین 1404 ساعت 09:352025-04-07اقتصادي

وزارت کشور تعداد اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی را در فروردین 1404 اعلام کرد/ مشاور وزیر کشور توضیح داد


مشاور وزیر کشور و رییس مرکز امور اتباع وزارت کشور می گوید که بیش از 6 میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور حضور دارند.

- به گزارش جماران؛ مشاور وزیر و رییس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تعداد اتباع افغانستانی مجاز و غیرمجاز در کشور را شش میلیون و یکصد هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد دو میلیون و 100 هزار نفر مجاز، دو میلیون نفر غیرمجاز و دو میلیون نفر در دسته افراد سرشماری شده هستند.

نادر یاراحمدی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از یک میلیون نفر از اتباع غیر مجاز از کشور طرد شدند، اظهار کرد: از این تعداد 40 درصدشان به صورت خود معرف و داوطلبانه از کشور خارج شده و به کشور افغانستان بازگشتند که در این راستا از اقدامات سختگیرانه پلیس تشکر می کنیم.

وی با بیان اینکه برای طرد افراد غیرمجاز که عمده آنها نیز زن و کودک هستند با احتیاط بیشتری اقدامات لازم صورت می گیرد، بسیاری از اتباع خارجی فاقد مدرک را افرادی دانست که نه تنها هنجارشکن نیستند؛ بلکه در کشور مشغول به کار می باشند، اما چون غیر مجاز تلقی می شوند باید به کشور خود بازگردند.

رییس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، اظهار کرد: به دلیل جمعیت بالای خانوارهای مهاجرین افغانستانی و یارانه های مختلف حمل و نقل، سوخت و .


برچسب ها: کشور - میلیون - افغانستان - مجاز - اتباع - افغانستانی - مشاور وزیر
آخرین اخبار سرویس:

وزارت کشور تعداد اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی را در فروردین 1404 اعلام کرد/ مشاور وزیر کشور توضیح داد

وزارت کشور تعداد اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی را در فروردین 1404 اعلام کرد/ مشاور وزیر کشور توضیح داد