مطالب مرتبط:
مجازات نانوای متخلف در قزوین
استاندار قزوین قهرمانی دانش آموز استان در مسابقات جهانی شطرنج را تبریک گفت
استاندار قزوین قهرمانی دانش آموز استان در مسابقات جهانی شطرنج را تبریک گفت
استاندار قزوین موفقیت دانش آموز قزوینی را در المپیک تبریک گفت
استاندار قزوین موفقیت دانش آموز قزوینی را در المپیک تبریک گفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 فروردین 1404 ساعت 16:302025-04-10اقتصادي

مجازات نانوای متخلف در قزوین


رییس شعبه 101 سیار تعزیرات حکومتی قزوین از مجازات نانوای متخلف و بازگرداندن 75 کیسه آرد یارانه ای به شبکه رسمی توزیع خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سمیه محمدی گفت: در گشت مشترک با حضور بازرسان دستگاه های نظارتی و در جریان سرکشی به واحدهای صنفی از انبار یک نانوایی 75 کیسه آرد یارانه ای به ارزش 525 میلیون ریال کشف شد.

رییس شعبه 101 سیار تعزیرات حکومتی افزود: با توجه به شواهد و مستندات و احراز تخلفات گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه، سه هزار کیلو گرم آرد کشف شده در چرخه رسمی توزیع و پرونده متهم در شعبه تعزیرات حکومتی تشکیل و رسیدگی شد.

محمدی گفت: برای صیانت از حقوق شهروندان با هرگونه تخلف در حوزه کالاهای اساسی به ویژه آرد و نان بر اساس قانون به شدت برخورد می شود و شهروندان می توانند گزارش های خود را در سامانه ارتباطی www.

tazirat135.

ir ثبت یا برای رسیدگی فوری به این مرجع مراجعه کنند.


برچسب ها: تعزیرات حکومتی - آرد یارانه ای - تعزیرات - حکومتی - تخلف - دستگاه های نظارتی - شهروندان
آخرین اخبار سرویس:

مجازات نانوای متخلف در قزوین

مجازات نانوای متخلف در قزوین