مطالب مرتبط:
تغییر مهم در پمپ بنزین ها/ کارت سوخت جدید در راه است
تغییر مهم در پمپ بنزین ها/ کارت سوخت جدید در راه است
تغییر مهم در پمپ بنزین ها/ کارت سوخت جدید در راه است
کارت سوخت جدید در سال 1404 صادر می شود + جزییات
کارت سوخت جدید در سال 1404 صادر می شود + جزییات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 فروردین 1404 ساعت 10:002025-04-19اقتصادي

محکومیت 27 میلیارد ریالی سوء استفاده از کارت سوخت در زاهدان


مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان از محکومیت 27 میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در زاهدان خبر داد.

- زاهدان- مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان از محکومیت 27 میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در زاهدان خبر داد.

به گزارش به نقل ازروابط عمومی تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان، منصور انصاری گفت: پرونده 24 هزار و 780 لیتر گازوییل به ارزش 9 میلیارد و 298 میلیون ریال در شعبه بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارزش تعزیرات حکومتی شهرستان زاهدان رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان افزود: شعبه با توجه به مستندات موجود در پرونده، استفاده از بارنامه های صوری و سو استفاده از کارت سوخت، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت 18 میلیارد و 597 میلیون ریال جزای نقدی معادل 2 برابر ارزش ریالی تخلف محکوم کرد.

انصاری گفت: شعبه همچنین بابت بهای مال از دست رفته مبلغ 9 میلیارد و 298 میلیون ریال معادل میزان ارزش تخلف به جزای نقدی اضافه و در مجموع متخلف به پرداخت 27 میلیارد و 895 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: شرکت پخش فرآورده های نفتی زاهدان پس از بررسی های لازم این تخلف را از یک خودروی کامیون کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرد.


برچسب ها: تعزیرات حکومتی - سیستان و بلوچستان - مدیرکل تعزیرات حکومتی - مدیرکل تعزیرات - تعزیرات - میلیارد - بلوچستان
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت 27 میلیارد ریالی سوء استفاده از کارت سوخت در زاهدان

محکومیت 27 میلیارد ریالی سوء استفاده از کارت سوخت در زاهدان