مطالب مرتبط:
یکی از سرکردگان قاچاق سوخت در استان هرمزگان دستگیر شد/ ضبط 7 فروند لنج باری، 30 دستگاه خودرو و چندین هکتار زمین از متهم
یکی از سرکردگان قاچاق سوخت در استان هرمزگان دستگیر شد
یک سرکرده قاچاق سوخت در هرمزگان دستگیر شد
یک سرکرده قاچاق سوخت در هرمزگان دستگیر شد
یک سرکرده بزرگ قاچاق سوخت در هرمزگان دستگیر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 فروردین 1404 ساعت 12:502025-04-13حوادث

یکی از سرکردگان قاچاق سوخت در استان هرمزگان دستگیر شد


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی قهرمانی رییس کل دادگستری استان هرمزگان از شناسایی و ضبط اموال ناشی از جرم یکی از سرکردگان قاچاق سازمان یافته سوخت در این استان خبر داد.

- به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی قهرمانی رییس کل دادگستری استان هرمزگان از شناسایی و ضبط اموال ناشی از جرم یکی از سرکردگان قاچاق سازمان یافته سوخت در این استان خبر داد.

وی با اشاره به شناسایی و دستگیری یکی از سرکردگان قاچاق سوخت در منطقه جنوب کشور اظهار داشت: این متهم هدایت و سازماندهی شبکه ای متشکل از کامیون ها و تانکر های حامل سوخت قاچاق در محور های مواصلاتی شهرستان پارسیان استان هرمزگان را برعهده داشته است.

قهرمانی افزود: عمده فعالیت مجرمانه متهم دستگیر شده و شبکه تحت امرش در استان های جنوبی کشورمان بوده و این باند سازمان یافته، سوخت قاچاق را به وسیله تانکر هایی که از استان های خوزستان، اصفهان و بوشهر به سمت بندرعباس بارگیری می شده هدایت و راهبری می کرد که در همین رابطه پرونده ای نیز برای نامبرده با موضوع مشارکت در قاچاق سازمان یافته سوخت در مراجع قضایی استان خوزستان تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه با دستور رییس حوزه قضایی پارسیان به ضابطین قضایی و پس از انجام کار فنی و اطلاعاتی پیچیده و تعقیب و گریز نسبت به توقیف خو


برچسب ها: استان هرمزگان - رییس کل دادگستری استان - استان - سازمان یافته - قاچاق سازمان یافته - رییس کل دادگستری - قاچاق
آخرین اخبار سرویس:

یکی از سرکردگان قاچاق سوخت در استان هرمزگان دستگیر شد

یکی از سرکردگان قاچاق سوخت در استان هرمزگان دستگیر شد