مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 فروردین 1404 ساعت 12:252025-04-20فرهنگي

زنانی که می جنگند...


رمان «وطن دیگران» از روایات کلاسیک جنگی فاصله می گیرد و به جای تمرکز بر هویت و نبردهای خشونت آمیز مردان، داستان زنان و تجربیات دردناک آن ها را روایت می کند.

- رمان وطن دیگران از روایات کلاسیک جنگی فاصله می گیرد و به جای تمرکز بر هویت و نبردهای خشونت آمیز مردان، داستان زنان و تجربیات دردناک آن ها را روایت می کند.

به گزارش ایسنا، سمیه مهرگان، روزنامه نگار و داستان نویس در یادداشتی به سه گانه وطن دیگران اثر لیلا سلیمانی، نویسنده برنده گنکور پرداخته است.

او در یادداشت خود نوشته است: لیلا سلیمانی پس از دریافت جایزه گنکور برای دومین رمانش لالایی در سال 2016، آوازه اش عالم گیر شد.

رمانی که درباره قتل دو کودک خردسال به دست پرستارشان است، اکنون در قالب یک مینی سریال از اچ بی اُ با بازی نیکول کیدمن و مایا اِرسکین در دست تولید است.

این نویسنده مراکشی تبار فرانسوی، این بار با سه گانه وطن دیگران بازگشت شکوهمندانه ای به عرصه ادبیات جهان داشته است: وطن دیگران (2020)، رقص ما را نگاه کن (2022) و آتش را با خود خواهم برد که در سال 2025 منتشر می شود.

دو رمان اول با ترجمه پریزاد تجلی از سوی نشر مروارید منتشر شده است.

دنیای این سه گانه مراکش پس از جنگ جهانی دوم و در آستانه قیام علیه استعمار فرانسه است.


برچسب ها: داستان - رمان - سلیمانی - نویسنده - یادداشت - تجربیات - سه گانه
آخرین اخبار سرویس:

زنانی که می جنگند...

زنانی که می جنگند...