مطالب مرتبط:
خبر خوب معاون رییس جمهور برای تولیدکنندگان بخش خصوصی
خبر خوب معاون رییس جمهور برای تولیدکنندگان بخش خصوصی
خبر خوب برای تولیدکنندگان بخش خصوصی
دستگاه ها نباید رقیب بخش خصوصی شوند
مدیرعامل «سینماشهر»: رقیب بخش خصوصی نیستیم/ آمادگی برای همکاری با صنوف سینمایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 فروردین 1404 ساعت 21:502025-04-06اقتصادي

کاغذبازی از سر راه تولیدکنندگان بخش خصوصی برداشته می شود؟


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علاءالدین رفیع زاده، معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، - به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علاءالدین رفیع زاده، معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، از بازدید از شهرک صنعتی بیجین در نزدیکی شهر تهران و تدوین یک برنامه اصلاحی ویژه برای کاهش بروکراسی در این حوزه خبر داده است که به زودی اجرایی می شود.

وی در این باره نوشت: امروز در یکی از شهرک های صنعتی اطراف تهران حضور پیدا کردم؛ بروکراسی ناکارآمد در فرآیند های دریافت خدمات توسط تولیدکنندگان، یکی از دغدغه های اصلی است.

برنامه اجرایی ویژه ای را در این خصوص طراحی کردیم و انشآلله عملیاتی خواهیم کرد.

در صورتی که اهتمام جدی برای این اقدام باشد کاهش موانع و تسهیل فرآیند های کسب وکار برای تقویت تولید داخلی خواهیم بود و این گام مثبت بخشی از دغدغه های بخش خصوصی رفع می کند.

 


برچسب ها: سازمان اداری و استخدامی - معاون رییس جمهور - تولیدکنندگان - سازمان اداری - شبکه اجتماعی - حساب کاربری - رییس سازمان
آخرین اخبار سرویس:

کاغذبازی از سر راه تولیدکنندگان بخش خصوصی برداشته می شود؟

کاغذبازی از سر راه تولیدکنندگان بخش خصوصی برداشته می شود؟