مطالب مرتبط:
تقوی: فدای سر تیم ملی که به باشگاه ها فشار وارد می شود
مطالبات اصناف در طرح کالابرگ الکترونیکی تا هفته آینده پرداخت می شود
مطالبات اصناف در طرح کالابرگ الکترونیکی تا هفته آینده پرداخت می شود
خبر مهم برای اصناف و فروشگاه هایی که در طرح کالابرگ همکاری کردند
مطالبات اصناف در طرح کالابرگ الکترونیکی تا هفته آینده پرداخت می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 فروردین 1404 ساعت 14:202025-04-20اقتصادي

با اعتماد به اصناف، فشار مالیاتی وارد نکردیم


مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان از کمترین رشد درآمد مالیاتی از اصناف و مشاغل در این استان طی سال گذشته خبر داد و گفت: زنجان با تنها یک درصد افزایش، - ایسنا/زنجان مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان از کمترین رشد درآمد مالیاتی از اصناف و مشاغل در این استان طی سال گذشته خبر داد و گفت: زنجان با تنها یک درصد افزایش، در رتبه آخر میان استان های کشور در این شاخص قرار گرفت.

مهدی محمدی امروز (یکشنبه 31 فروردین) در نشست رؤسای اتحادیه های صنفی استان با حضور استاندار زنجان، اعلام کرد: میزان مالیات وصول شده از اصناف و مشاغل در سال 1403 به 768 میلیارد تومان رسید، در حالی که این رقم در سال 1402 معادل 763 میلیارد تومان بود.

وی افزود: افزایش تنها یک درصدی مالیات دریافتی از این بخش در زنجان، در حالی اتفاق افتاد که میانگین رشد این شاخص در سایر استان ها حدود 50 درصد بوده است.

محمدی دلیل این تفاوت را در رویکرد متفاوت اداره کل امور مالیاتی استان عنوان کرد و گفت: ما بر پایه اعتماد و همکاری با اصناف عمل کردیم و در بسیاری از موارد، به اظهارنامه های ارائه شده توسط اصناف بسنده شد.

او تأکید کرد: نگاه اداره کل به حوزه مالیات اصناف صرفاً درآمدی نبوده و سهم این بخش از کل درآمد مالیاتی استان تنها 3.


برچسب ها: مدیرکل امور مالیاتی استان - مالیات - استان - اصناف و مشاغل - مدیرکل امور مالیاتی - زنجان - مالیاتی
آخرین اخبار سرویس:

با اعتماد به اصناف، فشار مالیاتی وارد نکردیم

با اعتماد به اصناف، فشار مالیاتی وارد نکردیم