مطالب مرتبط:
مذاکرات ایران و آمریکا؛ آیا تلاش های اخیر به نتیجه می رسد؟
فوری| ساعت آغاز مذاکرات ایران و آمریکا اعلام شد
9 اصل توافق احتمالی ایران و آمریکا به روایت شمخانی/ ‏ایران برای⁧ توافق متوازن⁩ آمده، نه تسلیم
واکنش سخنگوی کرملین به دور تازه مذاکرات ایران و آمریکا
فوری| ساعت آغاز مذاکرات ایران و آمریکا اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 فروردین 1404 ساعت 18:052025-04-19سياسي

ملت ایران از تهدیدهای آمریکا هراسی ندارد


فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان با بیان اینکه ملت ایران از تهدیدهای آمریکا هراسی ندارد گفت: اجر اصحاب رسانه در عصر کنونی کمتر از خون شهدا نیست.

- ایسنا/کردستان فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان گفت: رسالت اصحاب رسانه در عصر کنونی کمتر از خون شهدا نیست.

سردار جمشید رضایی امروز (30فروردین) در جمع اصحاب رسانه استان کردستان، با اشاره به اهمیت نقش رسانه ها در مقابله با جنگ شناختی دشمن و انعکاس مظلومیت ملت های تحت ستم اظهار کرد: تلاش های شبانه روزی فعالان این عرصه اجری کمتر از خون شهدای انقلاب اسلامی ندارد.

فرمانده سپاه بیت المقدس، ضمن ابراز خرسندی از دیدار با اصحاب رسانه استان کردستان، آنان را فرزندان همین آب و خاک خواند و با اشاره به سابقه 38 ساله حضور خود در این استان، این موضوع را افتخاری بزرگ برای خود دانست.

وی در سخنان خود به رسالت سنگین و خطیر اصحاب رسانه به عنوان زبان گویای انقلاب اسلامی و صدای پابرهنگان و مستضعفان جهان اشاره کرد و گفت: اصحاب رسانە، صدای ملت هایی هستند که تحت ظلم نظام سلطه قرار دارند و نمی توانند حرف خود را به گوش جهانیان برسانند.

سردار رضایی با یادآوری شعارهای انقلاب اسلامی در کشورهای اروپایی و دانشگاه های آمریکایی که توسط نظام سلطه سرکوب شد، افزود: امروز رسانه در دست دشمن و نظام استکباری است و آنان با


برچسب ها: فرمانده سپاه بیت المقدس - اصحاب رسانه - سپاه بیت المقدس کردستان - کردستان - فرمانده سپاه - رسانه - بیت المقدس
آخرین اخبار سرویس:

ملت ایران از تهدیدهای آمریکا هراسی ندارد

ملت ایران از تهدیدهای آمریکا هراسی ندارد