مطالب مرتبط:
مطالبات فرهنگیان پرداخت شد
مطالبات فرهنگیان پرداخت شد سانا خبر
پرداخت مطالبات داروخانه ها توسط تأمین اجتماعی تا پایان پاییز
خبر جدید نوروز 1404 معلمان بخوانند/ مطالبات فرهنگیان پرداخت شد
مطالبات فرهنگیان پرداخت شد سانا خبر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 فروردین 1404 ساعت 11:302025-03-22اقتصادي

از پرداخت 90 درصدی مطالبات کادر بهداشت تا استخدام های جدید


معاون بهداشت وزارت بهداشت، از اولویت پرداخت مطالبات نیروهای بهداشت در سال جدید خبر داد و اعلام کرد که بیش از 90 درصد این مطالبات تا اردیبهشت ماه تسویه خواهد شد.

- از پرداخت 90 درصدی مطالبات کادر بهداشت تا استخدام های جدید معاون بهداشت وزارت بهداشت، از اولویت پرداخت مطالبات نیروهای بهداشت در سال جدید خبر داد و اعلام کرد که بیش از 90 درصد این مطالبات تا اردیبهشت ماه تسویه خواهد شد.

علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت و سخنگوی پویش نه به تصادفات در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر درباره برنامه های وزارت بهداشت برای پرداخت مطالبات کادر بهداشت در سال جدید گفت: در سال جدید، پرداخت مطالبات نیروهای بهداشت در اولویت قرار دارد و طبق برنامه ریزی انجام شده، بیش از 90 درصد مطالبات اصلی تا پایان اردیبهشت ماه پرداخت خواهد شد.

وی افزود: همچنین، پرداخت کارانه مبتنی بر عملکرد با طرحی به نام P4Q (Payment for Quality) تدوین شده که پس از محاسبه بار مالی اجرایی خواهد شد.

وی گفت: بر اساس این طرح کارانه نیروهای بهداشت به صورت مداوم از طریق دانشگاه ها به پرسنل پرداخت خواهد شد.

معاون وزیر بهداشت درباره استخدام های نیروهای بهداشت در سال جدید نیز توضیح داد: در زمینه استخدام نیز، فرآیند دریافت مجوزها در حال انجام است.


برچسب ها: بهداشت - معاون بهداشت وزارت بهداشت - مطالبات - پرداخت مطالبات - پرداخت - وزارت بهداشت - معاون بهداشت
آخرین اخبار سرویس:

از پرداخت 90 درصدی مطالبات کادر بهداشت تا استخدام های جدید

از پرداخت 90 درصدی مطالبات کادر بهداشت تا استخدام های جدید