مطالب مرتبط:
با حمایت از تیم مذاکره کننده به آنها دلگرمی بدهیم
با حمایت از تیم مذاکره کننده به آنها دلگرمی بدهیم
با حمایت از تیم مذاکره کننده به آنها دلگرمی بدهیم
عزیزی فارسانی: ملت ایران تمام قد از تیم مذاکره کننده حمایت می کند
لاهوتی: از تیم مذاکره کننده حمایت کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 فروردین 1404 ساعت 13:352025-04-16سياسي

موسوی: از تیم مذاکره کننده حمایت کنیم تا پیروز میدان باشیم


شرایط وحدت و انسجام بزرگترین سرمایه است، به جای دامن زدن به اختلافات از تیم مذاکره کننده حمایت کنیم تا پیروز میدان باشیم.

- موسوی: از تیم مذاکره کننده حمایت کنیم تا پیروز میدان باشیم نماینده لردگان در مجلس گفت: شرایط وحدت و انسجام بزرگترین سرمایه است، به جای دامن زدن به اختلافات از تیم مذاکره کننده حمایت کنیم تا پیروز میدان باشیم.

به گزارش ایسنا، سید روح الله موسوی در جلسه علنی امروز گفت: دیپلماسی ایران سابقه دیرپا در تعاملات بین المللی دارد که ریشه در اسناد تاریخی از دوره هخامنشیان تا دوره معاصر است.

ایرانیان همواره با خردمندی و استقامت منافع خود را پیگیری کردند.

وی ادامه داد: امروز هم تیم مذاکره کننده با همین اصول و تدابیر حکیمانه رهبر انقلاب در پی احقاق حقوق ملت ایران در سطح جهانی هستند.

مذاکره نه تنها نشانه ضعف نیست بلکه ابزاری هوشمندانه برای پیشبرد اهداف است؛ هرگز در برابر زورگویان سر خم نخواهیم کرد.

موسوی در پایان بیان کرد: ما اعتقاد داریم باید از تمام ظرفیت های دیپلماتیک برای شکستن تحریم های ظالمانه و بهبود معیشت مردم استفاده کرد.

برادران و خواهران شرایط وحدت و انسجام بزرگترین سرمایه است، به جای دامن زدن به اختلافات از تیم مذاکره کننده حمایت کنیم تا پیروز میدان باشیم.


برچسب ها: مذاکره - میدان - پیروز - حمایت - تعاملات بین المللی - اختلافات - کنیم
آخرین اخبار سرویس:

موسوی: از تیم مذاکره کننده حمایت کنیم تا پیروز میدان باشیم

موسوی: از تیم مذاکره کننده حمایت کنیم تا پیروز میدان باشیم