مطالب مرتبط:
استاندار قزوین: آماده گسترش همکاری اقتصادی و علمی با عراق هستیم
آماده گسترش همکاری های اقتصادی و علمی با استان بابل عراق هستیم
آماده گسترش همکاری های اقتصادی و علمی با استان بابل عراق هستیم
آماده گسترش همکاری های اقتصادی و علمی با استان بابل عراق هستیم
آغاز فصل جدید همکاری های اقتصادی و فرهنگی میان قزوین و استان بابل عراق
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 فروردین 1404 ساعت 10:452025-04-13اقتصادي

برای توسعه همکاری اقتصادی و علمی با عراق آمادگی داریم


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمد نوذری اظهار کرد: قزوین یک استان بزرگ با ظرفیت های ممتاز در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری است و ما در حوزه هایی چون فولاد، - به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمد نوذری اظهار کرد: قزوین یک استان بزرگ با ظرفیت های ممتاز در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری است و ما در حوزه هایی چون فولاد، دارو، خودروسازی و سایر صنایع، توانمندی های قابل توجهی داریم که می تواند زمینه ساز گسترش تجارت با کشور عراق باشد.

وی به اشتراکات گردشگری بین استان های قزوین و بابل اشاره کرد و یادآور شد: قزوین همانند استان بابل در کشور عراق، از ظرفیت های بالای گردشگری برخوردار است و آمادگی دارد تا میزبان گردشگران عراقی به ویژه بابل در اماکن تاریخی، مذهبی، طبیعی و فرهنگی باشد.

نوذری با تاکید بر پتانسیل های صنعتی قزوین ادامه داد: در حوزه شهرک های صنعتی، جزو سه یا چهار استان برتر کشور هستیم و آمادگی کامل برای جذب سرمایه گذاران عراقی را داریم.

استاندار قزوین همچنین در خصوص ظرفیت های کشاورزی استان قزوین اظهار کرد: قزوین یکی از استان های پیشرو و مهم در بخش کشاورزی محسوب می شود و در این حوزه آماده صادرات انواع محصولات از جمله مرغ، تخم مرغ و لبنیات است.


برچسب ها: استان - گردشگری - قزوین - حوزه - محمد نوذری - کشور عراق - عراق
آخرین اخبار سرویس:

برای توسعه همکاری اقتصادی و علمی با عراق آمادگی داریم

برای توسعه همکاری اقتصادی و علمی با عراق آمادگی داریم