مطالب مرتبط:
نتایج کارشناسی حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان/ راننده و شرکت تعاونی مقصران وقوع سانحه
جزییات جدید از حادثه واژگونی اتوبوس کرمان-مشهد اعلام شد
با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می شود
مهاجرانی: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می شود
با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 فروردین 1404 ساعت 15:352025-04-01حوادث

نتایج کارشناسی حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان اعلام شد


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو به نقل از پلیس راهور فراجا، سردار سیدتیمور حسینی در راستای شفاف سازی با ارائه توضیحات دقیقی در خصوص حادثه واژگونی اتوبوس مسافربری کرمان - مشهد، - به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو به نقل از پلیس راهور فراجا، سردار سیدتیمور حسینی در راستای شفاف سازی با ارائه توضیحات دقیقی در خصوص حادثه واژگونی اتوبوس مسافربری کرمان - مشهد، افزود: براساس تحقیقات کارشناسی و بازبینی مستندات موجود، مسئول وقت شیفت پاسگاه پلیس راه چترود به دلیل قصور در نظارت و نه خطای عمدی، تحت برخورد سازمانی قرار گرفت و عزل شد.

وی اظهار کرد: پس از انجام ارزیابی های تخصصی و تجزیه و تحلیل دقیق شرایط حادثه، کارشناسان به این نتیجه رسیدند که مقصران این حادثه راننده خودرو و شرکت تعاونی مربوطه با سهم 50 درصد هستند.

سردار حسینی گفت: سهم راننده اتوبوس 50 درصد به دلیل بی مبالاتی و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه و تخطی از سرعت مطمئنه و سهم شرکت تعاونی در وقوع حادثه نیز 50 درصد به دلیل بی مبالاتی و عدم رعایت ضوابط صدور صورت وضعیت مسافری و سوار کردن مسافر بیش از ظرفیت مجاز وسیله نقلیه عمومی است.

رییس پلیس راهور فراجا با تاکید بر برخورد قاطع پلیس راهور با هرگونه قصور و تخلف در این حادثه، افزود: پلیس راهور هیچ گونه کوتاهی از س


برچسب ها: واژگونی اتوبوس - حادثه واژگونی - اتوبوس مسافربری - حادثه - اتوبوس - پلیس راه - واژگونی
آخرین اخبار سرویس:

نتایج کارشناسی حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان اعلام شد

نتایج کارشناسی حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان اعلام شد