مطالب مرتبط:
 جاعل و کلاهبردار22 میلیاردی در مازندران بازداشت شد
نظارت بر قرارهای منتهی به بازداشت توسط دادستان ها
دو جوان آلمانی در تهران بازداشت شدند! +جزییات
لزوم نظارت بر قرارهای منتهی به بازداشت توسط دادستان ها
فصل ناکامی فوتبال مازندران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 فروردین 1404 ساعت 15:102025-04-20حوادث

جاعل و کلاهبردار22 میلیاردی در مازندران بازداشت شد


نامبرده در استان خوزستان دارای سابقه کیفری جعل عنوان واسناد و محکوم متواری بوده و در استان مازندران با هویت جعلی اقدام به تخلف می کرد.

- پوریانی گفت: نامبرده در استان خوزستان دارای سابقه کیفری جعل عنوان واسناد و محکوم متواری بوده و در استان مازندران با هویت جعلی اقدام به تخلف می کرد.

رییس کل دادگستری مازندران از دستگیری شخصی خبر داد که با جعل نامه های منتسب به مسِئولین عالی قضایی و نظامی مبالغ کلانی از افراد مختلف بابت دریافت نامه ومعرفی به بانکها و ادارات مختلف دریافت می کرد.

  به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان مازندران، عباس پوریانی یکشنبه 31 فروردین تصریح کرد: متهم با مهارت خاصی، نامه ها را تنظیم و در کافی نت های مختلف چاپ واصل نامه را حذف و با دادن وعده واهی جهت اخذ وام های کلان در اختیار اشخاص قرار داده و مبالغ زیادی از آنها دریافت می کرد.

  رییس کل دادگستری مازندران افزود: با بررسی های به عمل آمده و مستندات کشف شده از متهم، نامه های منتسب به مسِئولین عالی قضایی  و کشوری کشف شد که با مهارت خاصی و در بستر فضای مجازی و از طریق اینترنت انجام شده بود.

  پوریانی گفت: نامبرده در استان خوزستان دارای سابقه کیفری جعل عنوان واسناد و محکوم متواری بوده و در استان مازندران با هویت جعلی اقدام به تخلف می کرد با توج


برچسب ها: استان مازندران - مازندران - استان خوزستان - استان - رییس کل دادگستری مازندران - جعل عنوان - دادگستری مازندران
آخرین اخبار سرویس:

جاعل و کلاهبردار22 میلیاردی در مازندران بازداشت شد

جاعل و کلاهبردار22 میلیاردی در مازندران بازداشت شد