مطالب مرتبط:
تشریح جزییات دومین جلسه شورای عالی مسکن توسط وزیر راه و شهرسازی
ببینید | توضیحات وزیر راه و شهرسازی در خصوص واجدین شرایط مسکن حمایتی
جزییات دومین جلسه شورای عالی مسکن با حضور وزیر راه و شهرسازی تشریح می شود
تشریح جزییات دومین جلسه شورای عالی مسکن توسط وزیر راه و شهرسازی
وزیر راه و شهرسازی: 1.5 میلیون نفر واجد شرایط دریافت مسکن حمایتی هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 فروردین 1404 ساعت 23:402025-04-13اقتصادي

وزیر راه و شهرسازی: دولت 75هزار مسکن استیجاری می سازد


وزارت راه و شهرسازی دولت چهاردهم با همکاری دستگاه های مربوطه، احداث 75 هزار واحد استیجاری را برای تنظیم بازار مسکن طی سه سال آینده در برنامه قرار داده است.

- فرزانه صادق گفت: وزارت راه و شهرسازی دولت چهاردهم با همکاری دستگاه های مربوطه، احداث 75 هزار واحد استیجاری را برای تنظیم بازار مسکن طی سه سال آینده در برنامه قرار داده است.

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در برنامه گفت وگوی ویژه خبری سیما اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن از مجموع 1.

5 میلیون واحد 800 هزار نفر آورده واریز کرده بودند که تا کنون بیش از 450 هزار نفر به تسهیلات بانکی متصل شده اند.

البته بیش از این تعداد از طریق آورده مردم آغاز شده اما به تسهیلات بانکی وصل نیستند.

این پروژه ها در مراحل مختلف فونداسیون، تخصیص زمین، صدور پروانه، سفت کاری و نازک کاری و پایان کار هستند که اطلاعات آن در سامانه تِم وجود دارد و بعد از این گزارش حتما جزییات آمار آن را به اطلاع مردم می رسانم.

وی افزود: دولت چهاردهم بیش از 70 هزار واحد نهضت ملی مسکن را در این بازه زمانی به تعهدات بانکی متصل کرد اما همچنان در این زمینه مشکل داریم.

فرصت زمانی یک ماهه داده شده تا بتوانیم مشکلات را در این زمینه حل کنیم.


برچسب ها: راه و شهرسازی - وزارت راه و شهرسازی - وزیر راه و شهرسازی - شهرسازی - تسهیلات بانکی - استیجاری - تنظیم بازار
آخرین اخبار سرویس:

وزیر راه و شهرسازی: دولت 75هزار مسکن استیجاری می سازد

وزیر راه و شهرسازی: دولت 75هزار مسکن استیجاری می سازد