مطالب مرتبط:
تهیه بسته ویژه اشتغال برای شرق اصفهان/ امکان مشارکت در پروژه های آبی استان به جای پرداخت «مالیات»
مردم استان اردبیل برغم تولید گندم و آرد مرغوب، از کیفیت نان گلایه جدی دارند
بورسی ترین استان های ایران: تهران و اصفهان
هشدار هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق بهاری در استان اصفهان
استاندار آذربایجان شرقی:مدیران در جهت منافع استان تصمیمات جسارت آمیز بگیرند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 فروردین 1404 ساعت 15:302025-04-20اقتصادي

استان اصفهان سالیانه حدود 480 هزار تن گندم نیاز دارد


دبیر کارگروه ساماندهی گندم و آرد استان اصفهان گفت: استان اصفهان سالیانه حدود 480 هزار تن گندم نیاز دارد که حدود یک پنجم آن از طریق خرید تضمینی طبق آمار سنوات تأمین می شود، - ایسنا/اصفهان دبیر کارگروه ساماندهی گندم و آرد استان اصفهان گفت: استان اصفهان سالیانه حدود 480 هزار تن گندم نیاز دارد که حدود یک پنجم آن از طریق خرید تضمینی طبق آمار سنوات تأمین می شود، در سال گذشته به دلیل بارش های مناسب، وضعیت آرد بهبود پیدا کرده بود، اما با وضعیت فعلی پیش بینی می شود که در سال جاری این رقم به زیر 100 هزار تن کاهش پیدا کند.

31 فروردین، به عنوان روز ملی گندم و آرد فرصتی است برای توجه به اهمیت تأمین گندم باکیفیت و تولید آرد و نان سالم در کشور، در این روز مسئولان و فعالان بخش خصوصی به بررسی چالش ها و راهکارهای بهبود کیفیت گندم و آرد پرداخته و ضرورت اجرای طرح های دولتی مانند هوشمندسازی یارانه آرد و نان را مورد تأکید قرار می دهند، این اقدامات به ویژه در استان هایی مانند اصفهان، به منظور تأمین نان ارزان قیمت و باکیفیت برای مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

استان اصفهان یکی از قطب های مهم صنعتی و کشاورزی کشور، با چالش ها و فرصت های فراوانی در حوزه گندم و آرد مواجه است، این استان با نیاز سالانه حدود 480 هزار تن گندم، به عنوان یکی از استان های اصلی


برچسب ها: استان اصفهان - کارگروه ساماندهی گندم - اصفهان - گندم - استان - سالیانه - خرید تضمینی
آخرین اخبار سرویس:

استان اصفهان سالیانه حدود 480 هزار تن گندم نیاز دارد

استان اصفهان سالیانه حدود 480 هزار تن گندم نیاز دارد