مطالب مرتبط:
دستگاه های اجرایی مکلف به معرفی فرصت های سرمایه گذاری خود به بخش خصوصی هستند
نظام مسائل سرمایه گذاری و توسعه شهرستانهای مازندران تدوین می شود
ورود دستگاه قضا به ضرب و جرح دانش آموزان روستای کرجو
ورود دستگاه قضا به موضوع تنبیه دانش آموزان در روستایی از توابع سنندج
فیلم / تشکر کارگران پتروشیمی همدان از رییس دستگاه قضا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 فروردین 1404 ساعت 20:502025-04-14سياسي

دستگاه قضا با اخلالگران در نظام سرمایه گذاری برخورد خواهد کرد

دستگاه قضا با اخلالگران در نظام سرمایه گذاری برخورد خواهد کرد

دستگاه قضا با اخلالگران در نظام سرمایه گذاری برخورد خواهد کرد.

- همدان - سخنگوی قوه قضاییه گفت: دستگاه قضا با اخلالگران در نظام سرمایه گذاری برخورد خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، علی اصغر جهانگیر در سفر به شهر جهانی لالجین و در نشست با مسؤلین و جمعی از تولید کنندگان و هنرمندان و اصحاب رسانه اظهار کرد: در همه دنیا، دولت ها برای تشویق تولیدکنندگان، معافیت هایی در نظر می گیرند تا الگوسازی بشود و شهر جهانی لالجین باید مورد حمایت به دولت قرار گیرد تا به عنوان الگو توسعه یابد.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: ما در جامعه ای هستیم که واسطه ها، مالیات پرداخت نمی کنند و باعث کاهش اعتبار پول ملی و افزایش تورم می شود و فقط برای خود نفع دارد، ولی تولید کننده به عنوان افزایش دهنده سرمایه اجتماعی و اقتصادی حمایت نمی شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و سخنگوی دستگاه قضا، برون سپاری و سپردن کار به مردم را عامل موفقیت دانست و اظهار کرد: امور مردم را به خودشان واگذار و دولت را چابک کنیم تا حاکمین در حوزه امنیت سازی فعالیت کنند.

این مقام مسؤل افزود: حوزه اجرای عدالت، قابل برون سپاری نیست و توزیع عدالت و مساوات و گسترش عدل و انصاف توسط قوه قضاییه محقق می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستگاه قضا با اخلالگران در نظام سرمایه گذاری برخورد خواهد کرد

دستگاه قضا با اخلالگران در نظام سرمایه گذاری برخورد خواهد کرد