مطالب مرتبط:
جذب سرمایه گذاری کلید موفقیت شعار سال 1404
ظرفیت های سرمایه گذاری ایران و هند برای تحقق شعار سال در حال احصاء است
برنامه های فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه گذاری مجلس برای تحقق شعار سال
سرمایه گذاری برای تولید؛ راهبردی کلیدی در توسعه ساری
توسعه پایدار روستایی هدف بسیج سازندگی از سرمایه گذاری است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 فروردین 1404 ساعت 13:452025-03-30اقتصادي

صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری نمونه عینی از شعار سال است

صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری نمونه عینی از شعار سال است

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری گفت: صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری نمونه عینی از شعار سال است.

- مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری: صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری نمونه عینی از شعار سال است ایسنا/خراسان شمالی مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری گفت: صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری نمونه عینی از شعار سال است.

عوض علیزاده مقدم در دیدار با استاندار خراسان شمالی در دهم فروردین ماه اظهار کرد: دولت موظف به مشارکت 49 درصدی در این صندوق و پشتیبانی و کمک از فعالیت های مردمی است اما محور و مدیریت، با خود مردم و بهره برداران است.

وی افزود: با پرداخت تسهیلات تضامنی و کارمزد حداکثر 4 درصد و استقبال بهره برداران، امروز این صندوق یک سرمایه اجتماعی خوب به شمار می رود.

علیزاده مقدم ادامه داد: امروز 32 صندوق استانی به همراه شبکه شهرستانی ان ها درمجموع 4800 میلیارد تومان سرمایه دارند.

وی بیان کرد: در خراسان شمالی یک صندوق استانی، هشت صندوق شهرستانی و یک صندوق مخصوص منابع طبیعی داریم.

علیزاده مقدم تاکید کرد: این صندوق ها نمونه عینی شعار سال یعنی سرمایه گذاری برای تولید است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری نمونه عینی از شعار سال است

صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری نمونه عینی از شعار سال است