مطالب مرتبط:
اعتبار اجتماعی یزد نباید قربانی حواشی ورزشگاه ها شود
اعتبار اجتماعی یزد نباید قربانی حواشی ورزشگاه ها شود
اعتبار اجتماعی یزد نباید قربانی حواشی ورزشگاه ها شود
حواشی بازی تراکتور- ملوان/ ظرفیت ورزشگاه یادگارامام (ره) تکمیل شد
حواشی بازی تراکتور- ملوان/ ظرفیت ورزشگاه یادگارامام (ره) تکمیل شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 فروردین 1404 ساعت 08:402025-04-19ورزشي

اعتبار اجتماعی یزد قربانی حواشی ورزشگاه ها نشود


مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: نباید اجازه داد تا به واسطه بخری از حواشی در ورزشگاها سرمایه اجتماعی یزد مخدوش شود.

- ایسنا/یزد مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: نباید اجازه داد تا به واسطه بخری از حواشی در ورزشگاها سرمایه اجتماعی یزد مخدوش شود.

احساس عابدی در واکنش به اتفاقات و حواشی اخیری که از سوی هواداران در چند رویداد ورزشی رخ داده است در گفت وگو با ایسنا گفت: با توجه به حواشی ایجاد شده و اتفاقات ناراحت کننده ای که در چند بازی اخیر دو تیم ورزشی استان در لیگ برتر به وجود آمده موجب نارضایتی اقشار مختلف مردم شهر یزد و همچنین مسئولین فرهنگی و مقامات ارشد استان شده است.

وی با تاکید بر اینکه آنچه در روزهای گذشته و در ورزشگاه نصیری یزد رخ داده فرهنگ واقعی مردم اصیل یزد نیست گفت: این موضوعات باید مدیریت شود تا دیگر شاهد تکرار اینگونه اتفاقات نباشیم.

یزد سرمایه و اعتبار اجتماعی خوبی در سطح کشور دارد و باید این اعتبار حفظ شود.

نباید اجازه داد تا به واسطه این اتفاقات سرمایه اجتماعی یزد در کشور کاهش پیدا کند و چهره فرهنگی استان مخدوش شود.

عابدی ادامه داد: در همین راستا نیز تصمیم گرفته شد تا در اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که به زودی برگزار می شود پرداختن به این موضوع باشد.


برچسب ها: فرهنگ و ارشاد اسلامی - ورزشگاه - سرمایه اجتماعی - حواشی - فرهنگ و ارشاد - ارشاد اسلامی - اجتماعی
آخرین اخبار سرویس:

اعتبار اجتماعی یزد قربانی حواشی ورزشگاه ها نشود

اعتبار اجتماعی یزد قربانی حواشی ورزشگاه ها نشود