مطالب مرتبط:
آمار تکان دهنده محرومیت تحصیلی دانش آموزان ایرانی | معلم نیست!
آمار تکان دهنده از سطح سواد دانش آموزان ایرانی!
آموزش و پرورش تربت حیدریه 26 میلیارد ریال به دانش آموزان محروم کمک کرد
دانش آموزان ایران قهرمان المپیک دانش آموزی صربستان
دانش آموزان ایران قهرمان المپیک دانش آموزی صربستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 فروردین 1404 ساعت 14:352025-04-08اجتماعي

بازخوانی تجربه معلم دامغانی از «جادوی کتاب» و تاثیر آن بر دانش آموزان


یک معلم امیرآبادی با اشاره به نقش کتاب در زندگی دانش آموزان و علاقه مندسازی و تشویق آن ها به مطالعه به تجربه خود از ترغیب دانش آموزان این شهر کوچک کویری به مطالعه و کتاب پرداخت.

- بازخوانی تجربه معلم دامغانی از جادوی کتاب و تاثیر آن بر دانش آموزان ایسنا/سمنان یک معلم امیرآبادی با اشاره به نقش کتاب در زندگی دانش آموزان و علاقه مندسازی و تشویق آن ها به مطالعه به تجربه خود از ترغیب دانش آموزان این شهر کوچک کویری به مطالعه و کتاب پرداخت.

نسیم ورکیانی پور معلم پایه دوم آموزشگاه امام محمدتقی(ع) منطقه امیرآباد دامغان امروز 19 فروردین ماه در یادداشتی ضمن بازخوانی تجربه خود از چگونگی علاقه مندسازی و تشویق دانش آموزانش به کتابخوانی و مطالعه از طریق کتاب و مجلات رشد با عنوان جادوی کتاب اظهار کرد: کتاب و مطالعه در زندگی فردی و اجتماعی دانش آموزان نقش مهم و بسزایی دارد.

وی ادامه داد:در دنیایی که بچه ها بیشتر از هر چیز با صفحه های درخشان گوشی و تبلت آشنا هستند، پیدا کردن راهی برای علاقه مند کردن آن ها به کتاب، کاری ساده نیست؛ اما همیشه باور داشتم که اگر جادوی کتاب را درست و به موقع به دل شان بنشانم، دیگر نیازی به اجبار و تذکر نیست و خودشان دنبالش می روند.


برچسب ها: دانش آموزان - کتاب - مطالعه - دانش - امیرآباد - بازخوانی - معلم
آخرین اخبار سرویس:

بازخوانی تجربه معلم دامغانی از «جادوی کتاب» و تاثیر آن بر دانش آموزان

بازخوانی تجربه معلم دامغانی از «جادوی کتاب» و تاثیر آن بر دانش آموزان