مطالب مرتبط:
وزیر امور خارجه ایران: اصل موضوع غنی سازی قابل مذاکره نیست
وزیر مشاور دولت قطر در امور خارجه:دوحه به عنوان بخشی از تلاش های میانجی گری میان ایران و آمریکا برای حل و فصل موضوع هسته ای تهران با روسیه در تماس بوده است
توضیحات سفیر ایران در مسکو، در خصوص سفر وزیر خارجه به روسیه
اقدام عجیب نماینده ویژه ترامپ و وزیر خارجه آمریکا قبل از دور دوم مذاکرات با ایران در روز شنبه
توضیحات سفیر ایران در مسکو در خصوص سفر وزیر خارجه به روسیه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 فروردین 1404 ساعت 18:202025-04-16بين الملل

آقای وزیر خارجه روایت اول را باختیم!


آقای وزیر خارجه روایت اول را باختیم؛ چرا تیم رسانه ای وزارتخارجه در میدان جنگ روایت ها عقب می ماند؟ - آقای وزیر خارجه روایت اول را باختیم؛ چرا تیم رسانه ای وزارتخارجه در میدان جنگ روایت ها عقب می ماند؟ ؛ حسام الدین حیدری: امروز خبری آمد مبنی بر اینکه گفتگوهای ایران و ایالات متحده به جای عمان در ایتالیا برگزار می شود.

منتشرکننده این خبر وبگاه خبری آمریکایی آکسیوس بود، آن هم پس از اینکه اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه، با قاطعیت گمانه زنی ها درباره تغییر محل مذاکرات را رد کرده و تأکید داشت: مقرر شد کماکان مسقط میزبان دور دوم این مذاکرات باشد که روز شنبه سی فروردین ماه برگزار شود.

هنوز یادمان نرفته است که بقایی سخنگوی وزارت خارجه بعد از نشست خبری به خبرنگاران گفته بود آمریکا مذاکره غیرمستقیم را نپذیرفته و فعلاً خبری از مذاکره نیست اما به فاصله چند ساعت ترامپ در نشست خبری با نتانیاهو خبری عجیب داد، مذاکرات در سطح عالی آن هم به صورت مستقیم با ایران برگزار خواهد شد ، بعد از آن تازه وزیر خارجه با توییتی به بخشی از صحبت های ترامپ صحه گذاشت که بله قرار است در عمان مذاکره غیرمستقیم داشته باشیم.

حالا این خبر جدید، ضعف دیگر تیم رسانه ای وزارت خارجه را عریان کرد.


برچسب ها: خارجه - سخنگوی وزارت خارجه - وزیر خارجه - آقای وزیر - روایت - سخنگوی وزارت - وزارت خارجه
آخرین اخبار سرویس:

آقای وزیر خارجه روایت اول را باختیم!

آقای وزیر خارجه روایت اول را باختیم!