مطالب مرتبط:
اختلاف خانوادگی در ایلام 4 کشته برجا گذاشت
قتل خانوادگی در ایلام
قتل خانوادگی و خودکشی در ایلام؛ 4 نفر جان باختند
قتل عام خانوادگی در ایلام / مردی زن و دو پسرش را کشت و خودکشی کرد
مقایسه جدول لالیگا با جدول بدون VAR؛ اختلاف 6 امتیازی رئال مادرید و بارسلونا!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 فروردین 1404 ساعت 00:152025-04-08حوادث

اختلاف خانوادگی در ایلام 4 کشته برجای گذاشت


رییس پلیس آگاهی استان ایلام از قتل همسر و 2 پسر توسط پدر خانواده خبر داد و گفت: قاتل پس از ارتکاب به قتل به زندگی خود نیز پایان داد.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر، خداداد رشیدی شامگاه سه شنبه در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی تیراندازی در بلوار سید الشهدا شهر ایلام ماموران انتظامی شهرستان و کارآگاهان پلیس آگاهی استان جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: با حضور ماموران انتظامی و کارآگاهان پلیس آگاهی در بررسی صحنه مشخص شد، پدر خانواده، همسر و 2 پسر خود با سلاح گرم به دلایل نامعلومی به قتل رسانده سپس به زندگی خود پایان داده است.

رییس پلیس آگاهی استان ایلام با بیان اینکه سلاح بکار رفته نیز کشف شده ادامه داد: تحقیقات پلیس برای یافتن علت این حادثه ادامه داردو اجساد طی هماهنگی با مرجع قضایی به پزشکی قانونی انتقال داده شدند.


برچسب ها: پلیس آگاهی - پلیس - استان ایلام - ایلام - آگاهی - رییس پلیس - فوریت های پلیسی 110
آخرین اخبار سرویس:

اختلاف خانوادگی در ایلام 4 کشته برجای گذاشت

اختلاف خانوادگی در ایلام 4 کشته برجای گذاشت