مطالب مرتبط:
نگاه شهردار تهران به حوزه فرهنگ مغتنم است/ برای گسترش زیرساخت های هنری همکاری با شهرداری ضروری است
نگاه شهردار تهران به حوزه فرهنگ مغتنم است/ برای گسترش زیرساخت های هنری همکاری با شهرداری ضروری است
فرهنگ در جنوب شرق تهران «زیرخاکی» شده است!
آغاز فصل نوین همکاری های تهران و توکیو در حوزه ارتباطات و هوش مصنوعی
ایجاد پردیس های فرهنگی موجب توسعه فعالیت های حوزه فرهنگ می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 فروردین 1404 ساعت 11:162025-04-10سياسي

نگاه شهردار تهران به حوزه فرهنگ مغتنم است


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی هنری خاورمیانه در پایتخت به همت شهرداری تهران گفت: در نخستین روزهای بهار شهرداری بهاری را برای عرصه فرهنگ و هنر رقم زد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سید عباس صالحی در آیین آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب خاورمیانه در منطقه 6 تهران با بیان اینکه در نخستین روزهای بهار شهرداری بهاری را برای عرصه فرهنگ و هنر رقم زد، اظهار کرد: یکی از کمبودهای جدی کمبود سرانه فرهنگی و هنری در کشور است و یکی از دغدغه ها در سفرهای استانی، در بیشتر استان ها گلایه از کمبود فضاهای فرهنگی و هنری گلایه دارند.

وی افزود: کسانی که در حوزه شهری کار می کنند، می دانند نگاه به اینکه شهر فضای خواب و سکونت است، عوض شده و نیاز به فضای فرهنگی و هنری داریم.

توجه به فضای سبز در دهه های اخیر شرایط بهتری را رقم زد و تهران هم وضعیت بهتری دارد.

این نشان می دهد که در حوزه هایی که تصمیم گرفته شد، اتفاقاتی افتاد که نمونه ما می توانیم است.

صالحی با بیان اینکه در بخش فرهنگی و هنری سرانه در حد متر هم نمی رسد و در حد سانتی متر است، یادآور شد: در حوزه منابع انسانی به وضعیت خوبی رسیدیم اما فرصتی برای ارائه اثر ندارند و این باعث می شود که افراد به بحران هویتی دچار شوند.


برچسب ها: فرهنگ - فرهنگی و هنری - فرهنگی - شهردار - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی - شهرداری - تهران
آخرین اخبار سرویس:

نگاه شهردار تهران به حوزه فرهنگ مغتنم است

نگاه شهردار تهران به حوزه فرهنگ مغتنم است