مطالب مرتبط:
هشدار خسارت به خزانه های برنج در مازندران با افزایش دمای هوا
دما افزایش می یابد/هواشناسی 18 فروردین زنجان
چهارمحال و بختیاری پیشتاز افزایش دما در فروردین امسال است
مصرف الکل و افزایش خطر ابتلا به سه نوع سرطان
افزایش دما و باران در کهگیلویه و بویراحمد پیش بینی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 فروردین 1404 ساعت 14:402025-04-07اقتصادي

افزایش دما در مازندران/خطر خسارت به خزانه های برنج


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، احمد اسدی اظهار کرد: روز گذشته شاهد افزایش محسوس دما در استان بودیم به طوری که بیشینه دمای هوا در برخی مناطق استان به بیش از 30 درجه سانتیگراد رسید.

- به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، احمد اسدی اظهار کرد: روز گذشته شاهد افزایش محسوس دما در استان بودیم به طوری که بیشینه دمای هوا در برخی مناطق استان به بیش از 30 درجه سانتیگراد رسید.

وی افزود: دمای هوا طی روز گذشته در شهرستان ساری به 34 درجه رسید که گرم ترین نقطه استان بود و امروز دوشنبه هرچند جو پایداری در آسمان استان حاکم است اما نسبت به روز گذشته حداکثر دما به صورت نسبی کاهش می یابد.

اسدی اضافه کرد: البته احتمال رگبار پراکنده همراه با وزش باد در ارتفاعات استان وجود دارد و طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه شاهد افزایش محسوس دما در استان هستیم که روز پنج شنبه این افزایش دما محسوس است.

معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی مازندران با هشدار افزایش آتش سوزی در جنگل ها و تنش دمایی و احتمال آسیب به خزانه برنج، افزود: هوادهی خزانه برنج در طول روز، تخلیه آب خزانه در طول روز و آبگیری مجدد آن در شب و اجتناب از روشن کردن آتش در جنگل ها و مراتع و سایر اقدامات پیشگیرانه طی روزهای پیش رو مورد تاکید است.


برچسب ها: استان - افزایش - محسوس دما - دمای هوا - گذشته - افزایش دما - احمد اسدی
آخرین اخبار سرویس:

افزایش دما در مازندران/خطر خسارت به خزانه های برنج

افزایش دما در مازندران/خطر خسارت به خزانه های برنج