مطالب مرتبط:
جوادی: جامعه ورزش آزاداندیش است و در کنار کودکان مظلوم فلسطین می ماند
حضور گسترده و پرشور جامعه ورزش در راهپیمایی روز جهانی قدس و همدردی با مردم مظلوم فلسطین + عکس و فیلم
بیانیه جامعه ورزش و جوانان به مناسبت روز جهانی قدس
اسبقیان: جامعه ورزش پای آرمان های مردم فلسطین ایستادند
پیام روشن جامعه ورزش؛ عزت و اقتدار را به مدال نمی فروشیم +فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 فروردین 1404 ساعت 13:252025-03-28ورزشي

هروی: جامعه ورزش می دانند که باید پشت مظلوم بایستند


جامعه ورزش نیاز به آموزش ندارند و همیشه می دانند که باید پشت مظلوم بایستند و بارها این موضوع را در میادین مختلف ورزشی جهانی و المپیک ثابت کرده اند.

- سرمربی تیم ملی کاراته گفت: جامعه ورزش نیاز به آموزش ندارند و همیشه می دانند که باید پشت مظلوم بایستند و بارها این موضوع را در میادین مختلف ورزشی جهانی و المپیک ثابت کرده اند.

به گزارش ایسنا، شهرام هروی در مراسم راهپیمایی روز قدس گفت: ورزشکاران ما این قدر به بلوغ رسیده اند که نیاز به آموزش ندارند و همیشه می دانند که باید پشت مظلوم بایستند و بارها این موضوع را در میادین مختلف ورزشی جهانی و المپیک ثابت کرده اند و حتی در جهت حمایت از مردم مظلوم فلسطین از مدال خود گذشته اند.

وی هم چنین درباره وضعیت کاراته افزود: کاراته در حال حاضر شرایط خوبی دارد، امیدوارم امسال اتفاقات خوبی در مسابقات قهرمانی آسیا و کشورهای اسلامی برای کاراته رقم بخورد.

انتهای پیام


برچسب ها: ورزش - مظلوم - حمایت از مردم مظلوم فلسطین - کاراته - سرمربی تیم ملی کاراته - مسابقات قهرمانی آسیا - المپیک
آخرین اخبار سرویس:

هروی: جامعه ورزش می دانند که باید پشت مظلوم بایستند

هروی: جامعه ورزش می دانند که باید پشت مظلوم بایستند