مطالب مرتبط:
دعوت از بن زاید برای سفر به ایران/ نگرانی پزشکیان از نقض آتش بس توسط اسراییل درباره غزه/ ماموریت پادشاه اردن به وزیر خارجه اش در رابطه با ایران چیست؟
حماس با طرح جدید آتش بس موافقت کرد!
روسیه: طرح ترامپ برای آتش بس در جنگ اوکرایین را نمی پذیریم !
دبیرکل سازمان ملل خواستار بازگشت فوری آتش بس در غزه شد
دعوت از بن زاید برای سفر به ایران/ نگرانی پزشکیان از نقض آتش بس توسط اسراییل درباره غزه/ ماموریت پادشاه اردن به وزیر خارجه اش در رابطه با ایران چیست؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 فروردین 1404 ساعت 06:052025-04-03بين الملل

طرح پیشنهادی کشورهای میانجی برای آتش بس در غزه


شبکه الجزیره جزییات طرح پیشنهادی کشورهای میانجی برای آتش بس در غزه را فاش کرد که مورد توافق حماس قرار گرفته بود.

- شبکه الجزیره جزییات طرح پیشنهادی کشورهای میانجی برای آتش بس در غزه را فاش کرد که مورد توافق حماس قرار گرفته بود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، شبکه الجزیره جزییات طرح پیشنهادی کشورهای میانجی را فاش کرد که 27 مارس (7 فروردین) ارائه شد و مورد موافقت حماس قرار گرفت.

بر اساس این پیشنهاد، جنبش حماس متعهد شده است که طی 50 روز، 5 سربازاسیر اسراییلی، از جمله عیدان الکساندر را آزاد کند.

در مقابل، 250 اسیر فلسطینی، از جمله 150 نفر که به حبس ابد محکوم شده اند، به همراه 2000 اسیر از نوار غزه آزاد خواهند شد.

این طرح همچنین شامل تعهداتی برای بازگرداندن وضعیت به شرایط قبل از 2 مارس، بازگشایی گذرگاه ها و اجرای پروتکل های انسانی است.

بر اساس این پیشنهاد، حماس و رژیم صهیونیستی باید تا روز دهم اجرای توافق، اطلاعاتی درباره وضعیت اسرای زنده و جان باخته در اختیار میانجی گران قرار می دادند.

همچنین، میانجی گران تعهد داده اند که در طول 50 روز مذاکرات فوری برای دستیابی به آتش بس دائمی، خروج کامل نیروهای اسراییلی و ترتیبات مربوط به دوران پس از جنگ آغاز شود.


برچسب ها: شبکه الجزیره - آتش بس در غزه - پیشنهادی - الجزیره - حماس - آتش بس - رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار سرویس:

طرح پیشنهادی کشورهای میانجی برای آتش بس در غزه

طرح پیشنهادی کشورهای میانجی برای آتش بس در غزه