مطالب مرتبط:
جایزه یک دلاری علی دایی؛ وقتی پول ایران ارزش داشت! +عکس
ارزش پول افغانستان از ریال بیشتر شد!
پویش ملی نه به تصادف گامی در جهت کاهش حوادث جاده ای
هشدار به کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد؛ آفت های کشاورزی در سایه کم بارشی
آغاز مبارزه با آفت سن در گندم زارهای ایلام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 فروردین 1404 ساعت 19:402025-03-21سياسي

کاهش ارزش پول ملی یک آفت اقتصادی است


به گزارش گروه استان های استان های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام اصغر عسکری امام جمعه رفسنجان در خطبه های نماز جمعه این شهر ضمن دعوت همه به تقوای الهی اظهار کرد: - به گزارش گروه استان های استان های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام اصغر عسکری امام جمعه رفسنجان در خطبه های نماز جمعه این شهر ضمن دعوت همه به تقوای الهی اظهار کرد: ایام روزه داری و لیالی قدر این فرصت های بسیار ارزشمند را درک کنیم و از خداوند درخواست توفیق برای تحصیل و حفظ تقوای الهی داشته باشیم.

وی گفت: سال گذشته سال آزمون های سخت و پی در پی بود البته این را هم بدانیم هرچه مقام انسان بالاتر می رود آزمون ها سخت تر می شود لذا هرچه مقام بالاتر برود امتحان ها دشوارتر میشود و این آزمون های سخت نتیجه رسیدن به درجات عالی است.

او افزود: مشکلات معیشتی و اقتصادی که رهبر معظم انقلاب هم در یکی دو سخنرانی اخیرشان مخصوصاً در پیام نوروزی شان به آن تصریح فرمودند، مشکلات اقتصادی و معیشتی برای مردم بود مردم با نجابت مردم این آزمون را هم پشت سر گذاشته شد.

امام جمعه رفسنجان بیان کرد : تبعات دیگر از جمله ناترازی برق و گاز، ترور و شهادت فرماندهان جبهه مقاومت در لبنان و غزه، حوادث سوریه و .


برچسب ها: خطبه های نماز جمعه - تقوای الهی - حجت الاسلام - استان - امام جمعه - نماز جمعه - جمعه
آخرین اخبار سرویس:

کاهش ارزش پول ملی یک آفت اقتصادی است

کاهش ارزش پول ملی یک آفت اقتصادی است