مطالب مرتبط:
سال پرماجرای بازار ارز در سال 1403
فرمان بازار طلا و ارز به دست سیاست افتاد/ طغیان بازارها در سال 1403
فرمان بازار طلا و ارز به دست سیاست افتاد/ طغیان بازارها در سال 1403
نرخ ارز در بازار آزاد استانبول
کدام بازار رمز ارز در در 11 ماه 1403 بیشترین سود را داشته است؟ | بررسی بازدهی بازارهای مختلف: کدام سرمایه گذاری سودآورتر بوده است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 فروردین 1404 ساعت 14:502025-03-21اقتصادي

دشمن با عملیات روانی به دنبال بی ثباتی بازار ارز است


دشمن با عملیات روانی در بستر فضای مجازی به دنبال التهاب در بازار ارز و طلا است و مردم باید مراقبت کنند در دام این عملیات روانی گرفتار نشوند.

- تربت حیدریه - امام جمعه تربت حیدریه گفت: دشمن با عملیات روانی در بستر فضای مجازی به دنبال التهاب در بازار ارز و طلا است و مردم باید مراقبت کنند در دام این عملیات روانی گرفتار نشوند.

به گزارش خبرنگار مهر ؛ حجت الاسلام سید محمد معلمی در آیین خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه تربت حیدریه، در محل مسجد جامع تربت حیدریه، اظهار کرد: همه کارشناسان اقتصادی ریشه بسیاری از مشکلات کشور را کاهش ارزش پول ملی و نوسانات بازار ارز می دانند، از طرفی دشمن وقتی می بیند ایران تحریم ها را خنثی کرده سراغ طرح های دیگر می رود.

امام جمعه تربت حیدریه گفت: یکی از طرح های مهم دشمن عملیات روانی علیه ارزش پولی ملی است و پالس هایی از بیرون و داخل می دهند تا بازار کشور بی ثبات شود.

وی به هدف دشمن در این بازه زمانی اشاره کرد و افزود: هدف آن است تا باورها و محاسبات و رفتار مردم را تغییر دهند و به هر سمتی که می خواهند سوق دهند.

معلمی دومین هدف را سیاه نمایی مشکلات کشور عنوان کرد و گفت: دشمن مشکلات کشور را بزرگنمایی و ترس و بی اعتمادی را در افراد جامعه رسوخ می دهد و هیچ اشاره ای هم به دستاوردها و موفقیت های ایران در عرصه های مخت


برچسب ها: عملیات روانی - تربت حیدریه - حیدریه - عملیات - بازار ارز - روانی - امام جمعه
آخرین اخبار سرویس:

دشمن با عملیات روانی به دنبال بی ثباتی بازار ارز است

دشمن با عملیات روانی به دنبال بی ثباتی بازار ارز است